Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

İYİ Parti İl Başkanı Ural Sındırgı´dan seslendi: Millet Bizi Çağırıyor

İYİ Parti İl Başkanı Ural Sındırgı´dan seslendi: Millet Bizi Çağırıyor

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener´in ?Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız?...

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener´in ?Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız? sözleri ile başlatılan, vatandaşın nabzını tutmak ve siyaseti vatandaşın içinde yapabilmek için Balıkesir´de ilçeleri, mahalleleri gezerek işçinin, esnafın, kırsal mahalle sakinleri ile gençlerin sesine kulak verdiklerini söyledi.
İYİ Parti İl Başkanı Ural, Emine Gülşen´in daveti üzerine, Sındırgı İlçe Başkanı Nuh Nabi Çiftçi, İl ve İlçe yönetimlerimizle birlikte, Geleneksel Yaylabayır Mahallesi hayrına katıldık. Burada geleneksel ürünlerini tanıtan esnafımızla ve alanda bulunan insanlarımızın hal hatırlarını sorarak dertlerine ortak olduk.? dedi.
Esnafın, çiftçinin, kırsal mahalle sakinlerini, çocukların ve kadınların kısaca tüm vatandaşların sıkıntılarının ortak bir noktada kesiştiğini ifade eden Ural, ?Bu kesişme son zamanlarda ayrıştırıcı bir dilin hakim olduğu ülkemizde, kutuplaşmaların yaşandığı bir dönemde, birleştirici biz özellik olması açısından incelenmesi ve yorumlanması gereken durum. Her zaman yaptığımız gibi vatandaşımızın ağzından olduğu gibi aktarılabilecek sözlerimiz var. Biz bu sözlere çok büyük değer veriyoruz çünkü bu sözler bizim değil sizin sözleriniz. Yağcıbedir Yörükler Derneği Başkanı Fatma Oya Kocataş ile ve değerli bir çok insan ile tanışma fırsatı bulduk. Ülkemizin gözyaşlarına daha fazla dayanamayarak İYİ´ler kervanına katılmak isteyen arkadaşlarımızın da kayıtlarını yaparak büyümeye devam ediyoruz. Unutma, sen yoksan bir eksiğiz.? diye konuştu.
Vedat Bayraktar´ın daveti ile Bigadiç İlçe Başkanının da programına eşlik eden İl Başkanlığı, Bigadiç İlçesine bağlı Elyapan ve Mecidiye Mahallesi sakinleri ile de bir araya gelerek, yoğun ve karmaşık duygular içinde, Mustafa Kemal Atatürk´ün ?Dinlenmemek üzere yola çıkanlar, asla yorulmazlar? sözünü hatırlatan İYİ Parti İl Başkanı Ural, ziyaret ettiği yerlerde kendilerine gösterilen misafirperverliklerinden dolayı herkese teşekkür etti.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false