İYİ Parti Lideri Akşener Balıkesir´den seslendi
?Mart´ın sonu bahar ve hep beraber iyi olacağız?
Bölge Haberleri
Yayın: 02 Mart 2019 - Cumartesi 18:07
Güncelleme: 02 Mart 2019 18:07
İYİ Parti Lideri Akşener Balıkesir´den seslendi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Millet İttifakı İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok´un tanıtım toplantısına katılmak üzere Balıkesir´e geldi.
Millet İttifakı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Ok´un aday tanıtım toplantısına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Balıkesir Milletvekilleri Fikret Şahin, Ensar Aytekin, CHP ve İYİ Parti´den oluşan 20 ilçenin belediye başkan adayları katıldı.
Lansman tanıtımı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan toplantının açılış konuşmasını İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Nedim Tuna ve CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı yaptı. 

İl başkanlarının konuşmasının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 20 ilçe başkan adayına seslenerek ?Tamamını isterim eksik kabul etmiyorum,? dedi
?Mart´ın sonu bahar ve hep beraber iyi olacağız? sözleriyle konuşmasını sürdüren Akşener ?Bu birlikteliği ortadan kaldırmak için her türlü hakaret, her türlü iftira her türlü fitne ile karşı karşıya kalacaksınız, kalıyorsunuz. Asla cevap vermeyeceksiniz. Sonuç itibariyle sizden ricam şudur arkadaşlar, sadece projelerinizi yarıştıracaksınız. Seçmene ulaşacaksınız. Elinizi tutmadığınız kimse sizin değildir.? dedi.
Odaklanması gerekilen şeyin başarı olduğuna dikkat çeken Akşener, ?Başarının yerini hiçbir mazeret tutmaz. İki il başkanımız burada, milletvekillerimiz eskisi yenisi burada valla uğur sayacağım haberiniz olsun. Şimdi demeye getirdiğim şu o kulak çekilecek. Ne olacak? İstanbul gidecek. Ankara gidecek, Bursa gidecek, Balıkesir gidecek, Antalya gidecek.? sözleriyle iddialı açıklamalarda bulundu.
Akşener´in konuşması sona erdikten sonra söz alan Millet İttifakı İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok, Balıkesir ve ilçeleri için hazırladığı projelerini anlattı.
Programın sonunda 20 ilçenin belediye başkan adayı ve meclis üyeleri kürsüye davet edilerek tanıtıldı.
Haber Merkezi

  • Pazartesi 19.5 ° / 8.7 ° Güneşli
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
1

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

2

Burası, Bandırma’nın Paşakent Mahallesi. Nüfusu 11 bini aştı ve her geçen gün artıyor.

3

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

4

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

5

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

6

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor

7

Mahkeme kararı: “Bu hayvanlar Türkiye’ye sokulamaz”