Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

İYİ Parti Bandırma İlçe Başkan adayı Tan’dan iddialı açıklama

İYİ Parti Bandırma İlçe Başkan adayı Tan’dan iddialı açıklama

İYİ Parti Bandırma İlçe Başkan adayı Faruk Tan, İYİ Parti’nin Bandırma’da 1. parti olacağını iddia etti.

İYİ Parti Bandırma İlçe Başkan adayı Faruk Tan, İYİ Parti’nin Bandırma’da 1. parti olacağını iddia etti. 
İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanlığı’nın hafta sonu gerçekleşecek Olağan Genel Kurulu öncesi Başkan adaylarında Faruk Tan, yönetim kurulu için belirledikleri üyelerle akşam yemeğinde bir araya geldi. 
İYİ Parti’nin kurulduğu andan itibaren ülke genelinde halk tarafından sahiplenildiğini ve bir kitle partisi haline geldiğini kaydeden Faruk Tan, “Biz de Bandırma’da bu ivmeyi yakalamak ve İYİ Partiyi kentimizde 1. parti yapmak için yola çıktık” dedi.  
İYİ Parti’nin kurulduğu andan itibaren inanarak yola çıkan parti üyelerinin dışında kimsenin beklemediği bir konuma geldiğini işaret eden Tan “Her geçen gün partimize katılan insanlarla artık bir kitle partisi olduğumuz ortadadır. Tabi bu kutlu yürüyüşte elde ettiğimiz başarı başta Genel Başkanımız Meral Akşener’in ortaya koyduğu siyasi vizyon, doğru yapılanma ve halkla bütünleşebilmenin sonucudur. Bizde ülke genelinde hedeflediğimiz gibi Bandırma’da da 1. parti olmak için yola çıktık. Bakın halka inmezseniz, kendinizi insanlara birebir anlatmazsanız, halktan oy alamazsınız. Öyle koltuğunuzda oturup sosyal medya siyaseti yaparak bir başarı elde edemezsiniz. Bugün ülkemiz kaderini belirleyecek, kazanmamızın şart olduğu bir seçime gidiyor. Burada en büyük sorumluluk biz siyasetçilere düşüyor. Şimdi koltukta oturma zamanı değil. Gece gündüz çalışarak ülkemizin geldiği bu kaotik durumu ve ondan nasıl kurtaracağımızı projelerimizle halkımıza anlatmamız lazım. Biz İYİ Partiyiz, bu ülkenin geleceğiyiz ve biz bunu başaracağız.” dedi.   
 Haber Merkezi
 



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu