İYİ Parti Bandırma İlçe Başkan adayı Tan’dan iddialı açıklama
İYİ Parti Bandırma İlçe Başkan adayı Faruk Tan, İYİ Parti’nin Bandırma’da 1. parti olacağını iddia etti.
Bölge Haberleri
Yayın: 02 Aralık 2022 - Cuma 12:57
Güncelleme: 02 Aralık 2022 12:57
İYİ Parti Bandırma İlçe Başkan adayı Tan’dan iddialı açıklama

İYİ Parti Bandırma İlçe Başkan adayı Faruk Tan, İYİ Parti’nin Bandırma’da 1. parti olacağını iddia etti. 
İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanlığı’nın hafta sonu gerçekleşecek Olağan Genel Kurulu öncesi Başkan adaylarında Faruk Tan, yönetim kurulu için belirledikleri üyelerle akşam yemeğinde bir araya geldi. 
İYİ Parti’nin kurulduğu andan itibaren ülke genelinde halk tarafından sahiplenildiğini ve bir kitle partisi haline geldiğini kaydeden Faruk Tan, “Biz de Bandırma’da bu ivmeyi yakalamak ve İYİ Partiyi kentimizde 1. parti yapmak için yola çıktık” dedi.  
İYİ Parti’nin kurulduğu andan itibaren inanarak yola çıkan parti üyelerinin dışında kimsenin beklemediği bir konuma geldiğini işaret eden Tan “Her geçen gün partimize katılan insanlarla artık bir kitle partisi olduğumuz ortadadır. Tabi bu kutlu yürüyüşte elde ettiğimiz başarı başta Genel Başkanımız Meral Akşener’in ortaya koyduğu siyasi vizyon, doğru yapılanma ve halkla bütünleşebilmenin sonucudur. Bizde ülke genelinde hedeflediğimiz gibi Bandırma’da da 1. parti olmak için yola çıktık. Bakın halka inmezseniz, kendinizi insanlara birebir anlatmazsanız, halktan oy alamazsınız. Öyle koltuğunuzda oturup sosyal medya siyaseti yaparak bir başarı elde edemezsiniz. Bugün ülkemiz kaderini belirleyecek, kazanmamızın şart olduğu bir seçime gidiyor. Burada en büyük sorumluluk biz siyasetçilere düşüyor. Şimdi koltukta oturma zamanı değil. Gece gündüz çalışarak ülkemizin geldiği bu kaotik durumu ve ondan nasıl kurtaracağımızı projelerimizle halkımıza anlatmamız lazım. Biz İYİ Partiyiz, bu ülkenin geleceğiyiz ve biz bunu başaracağız.” dedi.   
 Haber Merkezi
 

  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

2

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

3

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

4

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

5

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

6

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

7

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı