Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

İYİ Parti, zeytin kooperatifi seçimlerinde tüm adaylara eşit mesafede

İYİ Parti, zeytin kooperatifi  seçimlerinde tüm adaylara eşit mesafede

İYİ Parti İlçe Başkanı Arif Demir, S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi’nin başkan, yönetim kurulu ve birlik delegelerinin belirleneceği seçimli olağan genel kurulda tüm adaylara eşit mesafede olduklarını açıkladı.

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi’nin 26 Şubat 2023 Pazar günü yapılacağı duyurulan seçimli genel kurulda tarafsız kalma kararı aldıklarını bildirdi. 
Demir İYİ Parti Erdek İlçe Teşkilatı olarak, Erdek’te sırası ile gerçekleşen Oda, Dernek ve Kooperatif seçimlerine kesinlikle müdahil olmadıklarını, tarafsız kaldıklarını hatırlattı.  

İlçe Başkanı Demir, S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi’nin başkan, yönetici ve birlik delegelerinin seçileceği genel kurulda, kooperatif ortaklarının kurumu yönetecek ve kendilerini en iyi şekilde temsil edecek kadroları seçeceklerine inancının tam olduğunu söyledi. 
Bu nedenle parti yönetici ve üyelerine aday isimlerle alakalı, yönlendirmede bulunmadıklarını dile getiren Demir, “Tüm adaylara eşit mesafedeyiz. Seçilecek kadro Erdek ve bağlı kırsal mahallelerde ikamet eden kooperatif ortaklarının temsilcileri olacaktır.” dedi. 
Seçimli genel kurulun demokratik ortamda yapılacağından şüphesi olmadığını kaydeden Demir, yarışan kadrolara başarılar diliyorum, seçim sonunda kazanan güzel ilçemiz olacaktır diyerek sözlerine ekledi. 
Haber: Tuncay Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli