Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

İznik Zeytin Kooperatifi’nde tek listeli ilk seçim

İznik Zeytin Kooperatifi’nde tek listeli ilk seçim

İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Genel Kurulu gerçekleştirildi.

İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Genel Kurulu gerçekleştirildi. 
İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi, dün gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurul toplantısında, yeni yönetim kurulunu ve Marmarabirlik temsilcilerini seçti. 
İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi’nde ilk defa tek liste ve yoğun bir katılımla gerçekleşen kongrede, 1214 ortak oy kullandı. Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa’nın kooperatifin 1. sıra Birlik Temsilcisi olarak seçildiği genel kurulda, kooperatifin yeni yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri belirlendi. 
Bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantısının ardından görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti: Yakup Sevinç Kooperatifin yeni başkanı seçilirken, başkan vekilliğine Ali Zekeriya Uğur getirildi. Yönetim kurulu üyeleri ise Şakir Yıldız, Hüseyin Mersin, Fikret Ölçer ve İbrahim Çayır’dan oluştu. 
Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa, kongrede yaptığı konuşmada “İznik Kooperatifi Genel Kurulunda tek liste olması, rakip çıkmamasının sebebi üreticililerimizin Marmarabirlik’in politikalarına duyduğu güven ve memnuniyettir. Seçimin tek liste yapılması, omuzlarımızdaki sorumluluk yükünü daha da arttırmıştır. Verilen bu mesaj, daha çok çalışmamızı ve yapacağımız hizmetlerde daha dikkatli karar alma sorumluluğu getirmiştir. Başta İznik Kooperatifi yönetim kurulu üyelerim olmak üzere, Marmarabirlik yönetim kuruluna ve her kademedeki müdürlerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum.” dedi. 
Önümüzdeki sezon ürün alım kampanyası hakkında da bilgi veren Asa, 55-60 bin ton ürün almayı hedeflediklerini belirterek, tahmini alım bütçesini yağlık dahil 950 milyon lira olacağını duyurdu. 
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli