Jandarma'dan uyuşturucu operasyonu
Jandarma, uyuşturucu ticareti yapılıyor yönünde ihbar aldığı bir camcı dükkanı ile camcının evine yaptığı baskında çok sayıda uyuşturucu ele geçirdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 06 Ocak 2015 - Salı 11:35
Güncelleme: 06 Ocak 2015 11:35
Jandarma

Jandarma, uyuşturucu ticareti yapılıyor yönünde ihbar aldığı bir camcı dükkanı ile camcının evine yaptığı baskında çok sayıda uyuşturucu ele geçirdi.
Balıkesir’de jandarma timleri, bir camcı dükkanı ile evine baskın düzenledi. Narkotik köpeğinin de katıldığı baskında uyuşturucu maddeler ile cinsel uyarıcı haplar ele geçirdi.
Balıkesir Küçükbostancı Mahallesi`nde bir şahsın dükkanında ve evinde uyuşturucu madde bulunduğu yönünde ihbar alan Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı timleri operasyon düzenledi. Narkotik köpeğinin de katıldığı operasyonda şahsın evinde ve camcı dükkanında yapılan aramalarda, 61 adet ecstasy hap, 240 gram kubar esrar, 34 gram toz esrar, 50 adet cinsel istek arttırıcı hap ve 1 hassas terazi ele geçirildi. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 13.2 ° / 0.5 ° Güneşli
1

İL BİRİNCİLİĞİ GURURU: OCAKLAR ORTAOKULU’NDAN TÜRKİYE YOLCULUĞU

2

Ömer Metin zorlandı ama kazandı

3

Japon Heyet, Erdek’te Su Ürünleri Üretim Alanlarını İnceledi

4

Can Dost Şubat-Mart programı belli oldu

5

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

6

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

7

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı