Jandarma 8 ay sonra yaşlı kadının cesedini buldu
Bigadiç İlçesi´nde Temmuz ayında kaybolan ve Alzheimer hastası olduğu iddia edilen Sevim Güler´in ormanlık alanda cesedi bulundu.
Bölge Haberleri
Yayın: 03 Nisan 2020 - Cuma 18:08
Güncelleme: 03 Nisan 2020 18:08
Jandarma 8 ay sonra yaşlı kadının cesedini buldu

Bigadiç İlçesi´nde Temmuz ayında kaybolan ve Alzheimer hastası olduğu iddia edilen Sevim Güler´in ormanlık alanda cesedi bulundu.
Bigadiç ilçesinin Yağcılar kırsal mahallesinde Temmuz ayında kaybolan 76 yaşındaki Sevim Güler´in kaybolması sonrasında jandarma ekipleri, AFAD ekipleri ve arama kurtarma ekipleri seferber olmuştu. O tarihte verilen ifadeler doğrultusunda bulunamayan Sevim Güler´in 8 ay sonra ormanlık alanda cesedi bulundu. Yağcılar kırsal mahallesinin 6 kilometre uzaklığında jandarma ekiplerinin devriyesi esnasında bulunan cenaze sonrasında olay yerinde inceleme yapıldı. Cenazenin kıyafetlerinden dolayı Sevim Güler´e ait olduğu iddia edilirken, kesin kimlik tespit işlemleri için cenaze Bursa Adli Tıp Kurumu´na gönderildi.
Haber Merkezi

  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

2

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

3

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı

4

Bandırmaspor - Serik Spor: 0-3

5

Burada kaza “geliyorum” diyor!

6

Erdekspor evinde fark yedi: 0-4

7

BANÜ ile “Engelime Renk Ver Derneği” arasında protokol