Jandarma Özel Ekip İle Hırsızları Yakaladı
Edremit´te 6 ev ve 1 otomobili soyan hırsızlar, jandarmanın sıkı takibi neticesinde yakalandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 27 Temmuz 2018 - Cuma 00:58
Güncelleme: 27 Temmuz 2018 00:58
Jandarma Özel Ekip İle Hırsızları Yakaladı

Edinilen bilgiye göre, Altınoluk Mahallesinde 1 evden, Güre-Cumhuriyet Mahallesinde 3 ayrı evden, Avcılar-Tahtakuşlaraltı mevkiinde 1 evden, Narlı-Küçüksu Mahallesinde 1 ev ve 1 otodan hırsızlık olayı, ayrıca Avcılar-Tahtakuşlaraltı mevkiinde bir evden hırsızlığa teşebbüs olayları meydana geldi. Evden ve otodan hırsızlık olayları genellikle gece yarısı ve özellikle sabaha karşı erken saatlerde gerçekleştirildi ve bu olaylarda ev ve araçlarda bulunan para, mücevher, cep telefonu ve bilgisayarlar çalındı.
Bölgede meydana gelen hırsızlık vak´alarıyla ilgili Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca oluşturulan özel ekip tarafından yapılan çalışmalar, takip ve bölgede bulunan 85 ayrı kamerada yapılan görüntü incelemeleri sonucunda olayın failleri olduğu tespit edilen A.U. ve D.U. Burhaniye ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.
Jandarma ekipleri tarafından bölgede ikamet eden ve turizm amaçlı bölgeye gelen vatandaşların, hırsızlık olaylarına karşı hassas olmaları, değerli eşyaları ve paralarını muhafaza altına almaları, her türlü şüpheli durumu derhal 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmeleri rica edildi.
Haber Merkezi

  • Perşembe 20.3 ° / 11 ° false
  • Cuma 20.5 ° / 10.4 ° false
  • Cumartesi 24.2 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Mustafa Sarı’dan uyarı “Balık bitiyor!

2

Cinayet zanlıları Bandırma’da yakalandı

3

Oto Kiralama ile Konforlu Yolculuğun Anahtarı

4

Büyükşehir Marmara Adası’nda muhtarları dinledi

5

Bebek pinalar!

6

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’den internet üzerinden Ayvalık zeytinyağı alacak olan tüketicilere uyarı!

7

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN İKLİM DOSTU BİR ŞEHİR OLMAK ADINA BÜYÜK ADIM