Jandarma KADES uygulamasını tanıttı
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı personeli tarafından Bandırma İlçesi kırsal Edincik Mahallesi’nde KADES uygulamasının tanıtımı yapıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 06 Kasım 2021 - Cumartesi 18:38
Güncelleme: 06 Kasım 2021 18:38
Jandarma KADES uygulamasını tanıttı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı personeli tarafından Bandırma İlçesi kırsal Edincik Mahallesi’nde KADES uygulamasının tanıtımı yapıldı. 
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı’nca “Kadın Acil Destek (KADES)” Uygulamasının tanıtımı ve farkındalığının artırılmasına yönelik olarak 5 Kasım 2021 tarihinde Bandırma İlçesi Edincik Mahallesi’ndeki semt pazarında KADES bulunan vatandaşlarımıza akıllı telefon kullanıcısı kadınların IOS ve Android marketlerden indirebileceği “Kadın Acil Destek (KADES) Uygulaması”nın; aile içi ve kadına yönelik şiddet olaylarının mağduru kadınların acil durumlarda cihaz konum bilgisini açarak bir tuşla 112/155/156 Acil Çağrı Merkezi’ne ulaşmalarını sağlayan ve sonrasında olay yerine en yakın ekip ve devriyenin sevk edildiği bir uygulama olduğu hakkında bilgilendirme yapılarak vatandaşların telefonuna KADES uygulamasının indirilmesi sağlandı. 
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Jandarma KADES uygulamasını tanıttı
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek

2

Sırra kadem basan Elif’in erkek arkadaşı, adli kontrolle serbest

3

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

4

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

5

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım

6

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

7

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza