,
Bugün, 8 Temmuz 2025 Salı

Jandarmadan asayiş uygulaması

Jandarmadan asayiş uygulaması

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı´nca İlimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla 09-10 Ağustos 2021 tarihlerinde asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı´nca İlimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla 09-10 Ağustos 2021 tarihlerinde asayiş uygulaması gerçekleştirildi.
Jandarma ekiplerince yürütülen çalışmalarda ve yapılan yol aramalarında; 1 adet tabanca, 6 adet tabanca fişeği, 1 adet av tüfeği, 4 adet av tüfeği fişeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet bıçak ele geçirildi, 18 aranan şahıs yakalandı.
Bandırma İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda aranan 2 şahıs yakalandı. Bigadiç İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda 1 adet bıçak ele geçirildi. Burhaniye İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda aranan 4 şahıs yakalandı. Edremit İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda aranan 4 şahıs yakalandı. Gömeç İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda aranan 1 şahıs yakalandı. İvrindi İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda aranan 1 şahıs yakalandı, 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Karesi İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda aranan 4 şahıs yakalandı. Kepsut İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda aranan 1 şahıs yakalandı, 1 adet tabanca, 6 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Savaştepe İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda 1 adet av tüfeği, 4 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Susurluk İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda aranan 1 şahıs yakalandı.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Jandarmadan asayiş uygulaması
  • Salı 39.2 ° / 17.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 41.8 ° / 18.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.7 ° / 16.4 ° Güneşli