Jandarmadan helikopter destekli trafik denetimi
Balıkesir Jandarma Komutanlığı ekipleri, İçişleri Bakanlığı´nın, ´100 Günlük Eylem Planı´ kapsamında trafik kazalarında can ve mal kayıplarının en aza indirgenmesi amacıyla helikopter destekli trafik denetimi yaptı.
Bölge Haberleri
Yayın: 17 Ekim 2018 - Çarşamba 18:00
Güncelleme: 17 Ekim 2018 18:00
Jandarmadan helikopter destekli trafik denetimi

 Denetimde trafiği tehlikeye düşüren ve kurallara uymayan araçlar havadan tespit edildi.
İçişleri Bakanlığı´nca trafik kazalarının önlenmesi amacıyla "100 Günlük Eylem Planı" kapsamında ülke genelinde helikopter trafik denetimleri başlatılırken, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı´na bağlı Jandarma Trafik Timleri, havadan helikopter destekli yol kontrolü gerçekleştirdi.
Denetim kapsamında; Balıkesir, Bigadiç ve Sındırgı ilçelerinde (D555) Devlet karayolundaki uygulamaya çok sayıda Jandarma Trafik Timi ve Jandarma Asayiş Timi katılırken, yol kontrolünde havadan helikopter ile kural ihlali yaptığı tespit edilen 60 sürücüye toplam 10.163 lira idari para cezası kesildi.
Hava destekli denetimlerin devam edeceği bildirildi.
Haber Merkezi

  • Salı 15.2 ° / 1.3 ° false
  • Çarşamba 12 ° / 3.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 8.5 ° / 0.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Bandırmaspor - Atakaş Hatayspor 4-0

2

CHP’den Erdek programı: Serkan Sarı ve Ensar Aytekin örgütle buluştu

3

GÖNEN’DE İŞYERİ YANGINI KORKUTTU

4

Balıkesir derbisinde 3 puan Etispor’un

5

ERDEKSPOR DEPLASMANDAN 1 PUANLA DÖNDÜ

6

ERDEK’Lİ GENÇ GÜREŞÇİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YOLUNDA

7

BALIKESİR’DE NARKOTİK OPERASYONU: KİLOLARCA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ, 3 TUTUKLAMA