Jandarma´dan ?Huzurlu Sokaklar? uygulaması
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, kamu düzen ve huzurunun devamlılığının sağlanması ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde
Bölge Haberleri
Yayın: 24 Nisan 2019 - Çarşamba 18:32
Güncelleme: 24 Nisan 2019 18:32
Jandarma´dan ?Huzurlu Sokaklar? uygulaması

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, kamu düzen ve huzurunun devamlılığının sağlanması ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde kamu düzenini bozan faaliyetlerde bulunan şahıslara yönelik, 22 Nisan 2019 Pazartesi günü 12.00-14.00 ve 18.00-20.00 saatleri arasında 2 aşamalı olarak 124 unsur ve 488 personelin katılımı ile Balıkesir il genelinde ?Huzurlu Sokaklar? uygulaması gerçekleştirildi.
Huzurlu Sokaklar uygulamasında; 349 umuma açık yer denetlenirken, 2.406 şahıs sorgulandı. Yapılan sorgulamalarda 1 kayıp şahıs olmak üzere çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 54 şahıs yakalandı, 12 şahsa toplamda 7.382 TL idari para cezası kesildi, 1 tabanca, 9 ruhsatsız av tüfeği, 2 kurusıkı tabanca, 50 Kg deniz patlıcanı ele geçirildi, 6 yakalama kaydı olan araç yakalandı, 60 araç trafikten men edildi.
Haber Merkezi

  • Perşembe 15.3 ° / 6.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 14.6 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 16.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Elif Kumal'ın otopsi raporu çıkt

2

Balıkesir'de uyuşturucu operasyonlarında 17 tutuklama

3

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi EMITT yolcusu

4

AK Parti Marmara İlçe Başkanlığı’na taşlı saldırı düzenlendi

5

Erdek Ticaret Odası’ndan hizmet atağı!

6

BANDIRMA’DA HİZMET SEFERBERLİĞİ: ÇALIŞMALAR KENT GENELİNDE SÜRÜYOR

7

JASAT ekipleri 5 yıllık firariyi Erdek’te yakaladı