Jandarmadan tefeci operasyonu
Edremit İlçesi Güre Mahallesi´nde faaliyet gösteren bir işletmede C.C., İ.A. ve M.A. isimli şahısların, haksız kazanç elde etmek amacıyla faiz karşılığında senet alarak borç verdikleri tespit edildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 24 Eylül 2019 - Salı 10:34
Güncelleme: 24 Eylül 2019 10:34
Jandarmadan tefeci operasyonu

Edremit İlçesi Güre Mahallesi´nde faaliyet gösteren bir işletmede C.C., İ.A. ve M.A. isimli şahısların, haksız kazanç elde etmek amacıyla faiz karşılığında senet alarak borç verdikleri tespit edildi.
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı´na bağlı unsurlarca Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden, Edremit İlçesi Güre Mahallesi´nde düzenlenen operasyonda "Tefecilik" olayının failleri C.C., İ.A. ve M.A.´nın ikamet ettikleri 3 ayrı adreste ve işletmede arama yapıldı.
Yapılan aramalarda; 27 adet boş senet, 1 adet açık senet, Toplam değeri 258.000 TL olan 11 adet senet, 75.000 TL değerinde 1 adet çek, 1 adet 7.65 mm çapında ruhsatsız tabanca, 65 adet tabanca fişeği, 2 adet şarjör, 3 adet bıçak, 1 adet muşta, 15 adet muhtelif doküman ve 53.365 TL nakit para ele geçirildi.
Gözaltına alınan C.C., İ.A. ve M.A. isimli şüpheli şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Jandarmadan tefeci operasyonu
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı