Tarih: 25.07.2019 22:04

Jandarmadan uyuşturucu operasyonları

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kent genelinde başlattığı uyuşturucu ile mücadele çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı´nca "Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti ile Yasadışı Ekim" olaylarına yönelik yürütülen istihbarat sonucu, Adli makamlardan alınan arama kararlarıyla Burhaniye, Ayvalık ilçeleri ile Balıkesir merkezde uyuşturucu operasyonları gerçekleştirildi.
Burhaniye-Kırtık Mahallesi N.K. isimli şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada 29 kök kenevir bitkisi,1 adet 9 mm çapında ruhsatsız tabanca, 8 adet 9 mm çapında tabanca fişeği, 1 adet 7,65 mm çapında ruhsatsız tabanca, 11 adet 7,65 mm çapında tabanca fişeği ele geçirildi.
Ayrıca; Ayvalık ilçesi Merkez mahallesinde Z.B.M. isimli şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada 3 kök kenevir bitkisi, Altıeylül İlçesi Ayşebacı Mahallesi´nde R.K. isimli şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada 2 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
Adli makamların talimatıyla bu olaylarla ilgili olarak N.K., Z.B.M. ve R.K. isimli şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı.
Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —