Kadın girişimciler sertifikalarını aldılar
Bandırma Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurulu ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen girişimcilik kursuna katılan kadın girişimcilere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 16 Nisan 2015 - Perşembe 06:21
Güncelleme: 16 Nisan 2015 06:21
Kadın girişimciler  sertifikalarını aldılar

Bandırma Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurulu ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen girişimcilik kursuna katılan kadın girişimcilere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.
Bandırma Ticaret Borsası Toplantı Salonunda, KOSGEB Girişimcilik Eğitimi alan 30 kadın girişimciye sertifikalarını KOSGEB Balıkesir Hizmet Merkezi Müdürü Hüsamettin Çay, Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin ve Meclis Başkanı İsmail Tunçbilek verdi.
Konferans Salonunda düzenlenen sertifika töreninin açılış konuşmasını Bandırma Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurlu Başkanı Buket Boyacı yaptı.
Boyacı Kadın Girişimciler Kurulumuz bölgemizdeki kadın potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi için politikalar geliştirilmesi ve girişimcilik kültürünün kadınlar arasında yaygınlaşmasını amaçlamaktadır. Son yıllarda kadın girişimciliği konusunda yapılan çalışmalarda artışlar görülmektedir. Bu yıl uygulamalı girişimcilik eğitiminin ikincisini düzenledik. Girişimci yeni bir ürünü kafasında tasarlayarak yeni bir fikir oluşturan ve bu fikri hayata geçirecek yeteneğe ve sabra sahip olan kişidir.” dedi.
Sezgin: Bir erkek kendini, bir kadın aileyi eğitir”
Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin konuşmasında kadınların eğitiminin ve üretime katılmasının önemine değinerek Kadın Girişimciler kurulumuz yine önemli bir faaliyeti daha hayata geçirdi. Eğer sengin olmak istiyorsanız refah seviyesinin artmasını istiyorsanız ve hem kentimizin hem de ülkemizin layık olduğu noktaya ulaşmasını istiyorsak girişimcilik bu noktada gerçekten çok önemli. Özellikle kadınla için daha önemli bir konu. Bizler kadın girişimcileri özendirmek için yeni politikalar geliştiriyoruz. Kadın girişimciler kurulumuz da bu konuda çalışıyor. Bir erkek kendini eğitidir, bir kadın ailesini eğitir. Bu yüzden siz kadınlar çok önem arz ediyorsunuz. Bu ülkenin geleceği noktasında sizlerin eğitimli olmanız ve haliyle bu ülkenin de eğitimli olmasını sağlayacaktır. Bandırma Ticaret Borsası olarak kadınlarımıza her zaman destek vermeye hazırız.” diye konuştu.
Çay: Bandırma Ticaret Borsası öncü bir kuruluş”
KOSGEB Balıkesir Hizmet Merkezi Müdürü Hüsamettin Çay, kadın girişimcilere yaptığı konuşmasında girişimciler için yapılan çalışmaları anlattı.
Törenin sonunda girişimcilik eğitimi alan kadınlara sertifikalarını KOSGEB Balıkesir Hizmet Merkezi Müdürü Hüsamettin Çay, Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin ve Meclis Başkanı İsmail Tunçbilek verdi.

  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı