Kalp Krizi Bu Kez Şaka Yapmadı…
Balıkesirin Edremit ilçesinde Yeşilkartlı kalp hastası 55 yaşındaki Hamit Karabıyık, daha önce geçirdiği kalp krizinden kurtuldu ama ikinci kez geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama dönemedi.
Sağlık Haber
Yayın: 26 Haziran 2013 - Çarşamba 00:00
Güncelleme: 26 Haziran 2013 00:00
Kalp Krizi Bu Kez Şaka Yapmadı…
Balıkesir`in Edremit ilçesinde `Yeşilkartlı` kalp hastası 55 yaşındaki Hamit Karabıyık, daha önce geçirdiği kalp krizinden kurtuldu ama ikinci kez geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama dönemedi.
Şenler İşhanı Pasajı çıkışında öğle saatlerinde dikildiği yerde kalp krizi geçiren ve yere yığılan Hamit Karabıyık`ı etrafta bulunan bir hemşire ilk müdahaleyi yaptığı ve 112 Acil Yardım ekiplerine teslim ettikten sonra tıbbi müdahale için Edremit Devlet Hastanesine kaldırıldı. Devlet Hastanesinde yapılan tüm uğraşlara rağmen yaşama döndürülemeyen Hamit Karabıyık`ın Çanakkale`ye bağlı Ayvacık ilçesinde defnedileceği bilgisi verildi.
Edremit`te sessiz kişiliği ile ilişkilerinde sıcak ve samimi bir yer bırakan Hamit Karabıyık`ın kaybından çarşı esnafı ve arkadaşları büyük üzüntü yaşadı. 
Enver Dolgun
Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 22 ° / 7.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

2

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

3

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı

4

Bandırmaspor - Serik Spor: 0-3

5

Burada kaza “geliyorum” diyor!

6

Erdekspor evinde fark yedi: 0-4

7

BANÜ ile “Engelime Renk Ver Derneği” arasında protokol