Kamu misafirhaneleri üniversite öğrencilerine tahsis edildi
Balıkesir Valiliği’nce, Balıkesir Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencilerin kalıcı olarak barınma yeri temin edinceye kadar geçici süreyle konaklamalarına yönelik çalışma başlatıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 20 Ekim 2021 - Çarşamba 18:17
Güncelleme: 20 Ekim 2021 18:17
Kamu misafirhaneleri üniversite öğrencilerine tahsis edildi

Balıkesir Valiliği’nce, Balıkesir Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencilerin kalıcı olarak barınma yeri temin edinceye kadar geçici süreyle konaklamalarına yönelik çalışma başlatıldı. 
Balıkesir Valiliği koordinasyonunda 24 Eylül tarihinden itibaren İl merkezi ve Bandırma İlçesinde gerçekleştirilen çalışmayla bütün kamu misafirhaneleri ve uygulama otelleri öğrencilerin kullanımına açıldı. 
Ayrıca Valilik ile Altıeylül, Karesi ve Bandırma Kaymakamlıkları tarafından sunulan imkanlar çerçevesinde öğrencilerin otellerde konaklamaları sağlandı. 
Valilik Açık Kapı Birimi tarafından yürütülen çalışmalarla, 293 öğrenci için iki hafta süreli konaklama imkanı oluşturulurken, 253 öğrencinin ise kamu misafirhanelerinden faydalandırılması yoluna gidildi. 
Bandırma İlçesinde ise Kaymakamlık tarafından 30 öğrenciye konaklama imkanı sağlandı, 39 öğrenci de kamu misafirhanelerinde konaklatıldı. 
Yapılan uygulamadan ve gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını ifade eden üniversite öğrencileri ve aileleri Balıkesir ve Bandırma’da eğitim döneminin başında sorunsuz bir şekilde konaklama imkanı sağlanmasının önemini dile getirdiler.                                Haber Merkezi

  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
1

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

2

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

3

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

4

Ekinlik’te su sıkıntısı

5

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı

6

AK Parti’den Erdek’te yoğun ziyaret turu

7

BANDIRMA’YA 4 YENİ PARK MÜJDESİ