Kapıdağ Mor Soğanı, Coğrafi İşaretler Zirvesi´nde tanıtıldı
İstanbul´da, Coğrafi İşaretler Zirvesi düzenlendi.
Erdek Haber
Yayın: 01 Mayıs 2018 - Salı 17:16
Güncelleme: 01 Mayıs 2018 17:16
Kapıdağ Mor Soğanı, Coğrafi İşaretler Zirvesi´nde tanıtıldı

Metro Toptancı Market, Türk Patent Enstitüsü ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliği ile bu yıl 1.si düzenlenen İstanbul Coğrafi İşaretler Zirvesi Gastronometro´da gerçekleştirildi.
Düzenlenen zirveye; Metro Toptancı Market Genel Müdürü Kubilay Özerkan, Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, TOBB Başkan Yardımcısı, İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali Kopuz, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürü Emin İzol, Metro Toptancı Market Meyve Sebze Kategori Müdürü Birol Ulusan, Erdek Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı, Finike Meyve Üreticileri Tarımsal Birliği Başkanı Celal Bülbül, Türk Patent ve Marka Kurumu Coğrafi İşaretler Dairesi Başkanı Hakan Kızıltepe katıldı.
Erdek Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı, Coğrafi İşaretli Ürünümüz Kapıdağ Mor Soğanının tanıtılması ve Coğrafi İşaretlerde Üretici Birliklerinin Önemini vurgulayan bir konuşma gerçekleştirdi.
Haber Merkezi

  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 15.7 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Zorunlu kış lastiği uygulamasında tarih öne çekildi

2

ERDEKLİ ÇİFTÇİLER TARIM FUARINDA

3

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

4

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

5

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

6

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

7

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü