Kapıdağ´da Doğa Yürüyüşü etkinliği
Bandırma Belediyesi´nin personelleri tarafından oluşturulan Bandırma Belediyesi Dağcılık Topluluğu, belediye personeli ve ailelerinin de yer aldığı doğa yürüyüşü etkinliği düzenledi.
Bölge Haberleri
Yayın: 20 Nisan 2016 - Çarşamba 06:13
Güncelleme: 20 Nisan 2016 06:13
Kapıdağ´da Doğa Yürüyüşü etkinliği

Bandırma Belediyesi´nin personelleri tarafından oluşturulan Bandırma Belediyesi Dağcılık Topluluğu, belediye personeli ve ailelerinin de yer aldığı doğa yürüyüşü etkinliği düzenledi. 16 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilen etkinlik programı Kapıdağ bölgesi Yukarı Yapıcı Köyü-Manastır ve Ballıpınar Şelalesi güzergahını kapsarken yürüyüşe katılım yoğun oldu.
İlk olarak sabah saat 08.30 Belediye Nikah salonu önünden hareket edilirken yürüyüş Yukarı Yapıcı Köyü´nün Manastır Yolu üzerinden başladı. Bu noktadan Manastır Bölgesine hareket eden ekip, ardından Ballıpınar Köyü yolu üzerinde yer alan şelaleyi gezdi. Son olarak Manastır bölgesine geri dönen Belediye çalışan ve aileleri, akşam saatlerinde Bandırma´ya hareket etti.
Topluluğun oluşumunda ve yerine getirdiği faaliyetlere başta Belediye Başkanı Dursun Mirza olmak üzere Belediye Başkan Yardımcıları Ozan Onur, İsmail Ay ve Mehmet Sert büyük destek verirken yapılan bu tür organizasyonların belediye içi birlik ve dayanışma duygularına önemli katkı sağladığı ifade edildi.
İlk etkinliğini 2015 Kasım ayında gerçekleştiren topluluk aradan geçen 6 ay gibi kısa bir sürede 12. Etkinliğine imza atarak önemli bir başarı elde etti. Bu süre zarfında Susurluk Çataldağ, Bursa Uludağ, Kazdağları 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma yürüyüşü ve Erdek Kapıdağ´da farklı rota ve kamp organizasyonlarına imza attı.
Haber Merkezi

  • Çarşamba 37.6 ° / 21.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 31.9 ° / 20.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 35.6 ° / 21 ° Güneşli
1

Ahmet Akın’dan Çocuklara Deniz Tatili Müjdesi

2

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN KAPSAMLI HİZMET SEFERBERLİĞİ

3

BANDIRMA'DA KALDIRIMLAR BACAK KIRIYOR!

4

ADD yönetiminden üç istifa!

5

BİK’TEN KAMUOYU DUYURUSU!

6

Kadınların Üretimdeki Gücü Dayanışmayı Artırıyor

7

İkinci kez 12 yıl