Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Kapıdağ’da foto safari

Kapıdağ’da foto safari

Bandırma Kent Konseyi, bu yıl 3’üncüsü gerçekleşen Foto Safari etkinliğini yoğun katılımla tamamladı. Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, etkinlikte çekilen fotoğraflardan sergi açmayı planladıklarını söyledi.

Bandırma Kent Konseyi, Bandırma Belediyesi ve Bandırma Fotoğraf Sanatı Derneği (BANFAD) iş birliğiyle 3’ncü “Foto Safari” etkinliği düzenledi. Toplam 75 katılımcı ile gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılar Kapıdağ’da doğa ile iç içe fotoğraf çekimi yaptı. Kapıdağ’da Gölet, Manastır, Ballıpınar güzergâhında gerçekleşen etkinliğe katılım yoğun oldu. Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, etkinlikte çekilen fotoğraflardan sergi yapacaklarını aktardı. “Foto Safari” etkinliğinde rotalarına Kuşcenneti Milli Parkı’nı da eklemek istediklerini ancak kapalı olması sebebiyle ekleyemediklerini belirten Başkan Serdar Polat, Kuşcenneti’nin en kısa zamanda açılmasını talep ettiklerini söyledi. 
“FOTOĞRAF ÇEKTİK, ANILAR BİRİKTİRDİK” 
Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, “Bugün BANFAD paydaşlığı ve Bandırma Belediyemizin destekleri ile Foto Safari etkinliğimizin 3’üncüsünü gerçekleştirdik. Baharın en güzel günlerinden birini yanı başımızdaki cennet Kapıdağ’da yaşadık. Kapıdağ’ın eşsiz güzelliklerinin içinde bol bol fotoğraf çektik, anılar biriktirdik. İlerleyen süreçte bu fotoğrafları derleyip güzel bir sergi gerçekleştirmeyi planlıyoruz.”dedi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Kapıdağ’ safari
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli