Kar Timleri görev başında
Edremit Belediyesi´ne bağlı ekipler, Kazdağları´ndan geçen Edremit-Yenice karayolunda kar yağışına karşı çalışmalarını sürdürüyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 09 Ocak 2020 - Perşembe 06:30
Güncelleme: 09 Ocak 2020 06:30
Kar Timleri görev başında

Edremit Belediyesi´ne bağlı ekipler, Kazdağları´ndan geçen Edremit-Yenice karayolunda kar yağışına karşı çalışmalarını sürdürüyor.
Kazdağları´nda etkili olan kar yağışına karşı Edremit ile Çanakkale´nin Yenice ilçesini bağlayan karayolunda çalışmalarını aralıksız sürdüren Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Edremit-Yenice yolunun Hanlar mevkiinde karayolları ekiplerine destek olarak kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Ayrıca yoldan çıkan ya da mahsur kalan araçlar da belediye ekipleri tarafından kurtarılırken, yolun açık tutulması ve vatandaşların kardan olumsuz etkilenmemesi için ekipler 24 saat boyunca çalışmalarına devam ediyor.
Araç sürücülerini zincirsiz veya kış lastiği olmadan yola çıkmamalarını isteyen jandarma ekipleri zincirsiz ve çeki halatı olmadan yola çıkılmasına izin vermiyor.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Timleri görev başında
  • Salı 33 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
1

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

2

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

3

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

4

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

5

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

6

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı

7

Akın’dan Amatör balıkçılara müjde: