Kar nedeniyle yolda kalan ambulansa belediye ekipleri yetişti
Yoğun kar yağışı nedeniyle Karesi İlçesi kırsal Deliktaş Mahallesi’ne ambulansın ve jandarmanın ulaşamadığı yol Karesi Belediyesi ekipleri tarafından açıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 12 Mart 2022 - Cumartesi 14:18
Güncelleme: 12 Mart 2022 14:18
Kar nedeniyle yolda kalan ambulansa belediye ekipleri yetişti

Yoğun kar yağışı nedeniyle Karesi İlçesi kırsal Deliktaş Mahallesi’ne ambulansın ve jandarmanın ulaşamadığı yol Karesi Belediyesi ekipleri tarafından açıldı. 
Deliktaş Mahallesi’nde rahatsızlanan bir hasta için, 112 Acil Hattı aranarak sağlık ekibi istendi. Sağlık ekipleri vatandaşa yardım etmek için yola çıktı. Kar yağışının kapattı yollarda ilerleyemeyen ekipler Karesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü karla mücadele ekiplerinden yardım istedi. 
Karesi Belediyesi ekipleri, Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle koordineli bir şekilde ambulansın hastaya ulaşabilmesi için iş makineleri ile karla kapanan yol açıldı.  
Hasta kadın ambulansta köye giremeyince jandarma ekiplerinin arazi aracı ile evinden alınarak ambulansa taşınarak hastaneye sevk edildi. 
Haber Merkezi

  • Perşembe 23.2 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 12 ° Güneşli
  • Cumartesi 27 ° / 12 ° Güneşli
1

Erdek'te 103. Kurtuluş Yılı Coşkuyla Kutlanacak

2

Bandırma’da kurtuluş coşkusu

3

AK Parti Erdek İlçe Yönetim Kurulu belli oldu, görev dağılımı yapıldı

4

Şahinburgaz’a anaokulu

5

Şahinburgaz’da müsilaj!

6

Erdek Öğretmenevi’nde dolu geçen sezon

7

Erdek'te eğitim güvenle yükseliyor