Karaçay ve Şen’den ortak muayenehane
Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Tuğçe Karaçay ile Üroloji Uzmanı Op. Dr. Erhan Şen’in ortak muayenehaneleri açıldı.
Sağlık Haber
Yayın: 09 Mayıs 2022 - Pazartesi 19:32
Güncelleme: 09 Mayıs 2022 19:32
Karaçay ve Şen’den ortak muayenehane

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Tuğçe Karaçay ile Üroloji Uzmanı Op. Dr. Erhan Şen’in ortak muayenehaneleri açıldı.
Paşakent Mahallesi, Şehit Hakan Palabıyık Caddesi, No:9/C-2’de(Saltanatlı Konutları) bulunan muayenehanelerin açılış törenine Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç ve seçkin bir konuk topluluğu katıldı.
Açılıştan önce konuşan Belediye Başkanı Tosun, son iki yıldır yaşanan pandeminin sağlıklı yaşamın ve sağlık çalışanlarının önemini bir kez daha ortaya koyduğuna dikkati çekerek, “Bandırma’nın son yıllarda çok gelişen mahallesinde açılan bu muayenehanelerin Bandırmalılara hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Çok geniş bir alanda, küçük bir hastane görünümündeki muayenehanelerin açılış kurdelesi Belediye Başkanı Tolga Tosun, Op. Dr. Tuğçe Karaçay ve Op. Dr. Erhan Şen tarafından kesildi.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Karaçay ortak muayenehane
  • Çarşamba 10.6 ° / 4.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 13.8 ° / 6.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 12.8 ° / 7.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Hastane, liman trafiğine teslim

2

Bandırma semalarında gurur tablosu

3

DÜZLER KAVŞAĞINDA KAZA: 1 YARALI

4

BANDIRMA'DA VEFAT EDEN POLİS MEMURU YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

5

ERDEK’TE “KORKMA, GENÇLİĞİN RUHU BURADA” BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ

6

Erdek’te bölgesel gündem masaya yatırıldı

7

Erdek’teki bıçaklama olayının duruşması sürdü