Karantinadaki 164 kişi daha tahliye edildi
Kazakistan´dan gelen 164 kişilik kafile Balıkesir Hasan Basri Çantay Yurdu´ndaki karantina süresini tamamlayarak yaşadıkları şehirlere yolcu edildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 09 Mayıs 2020 - Cumartesi 17:39
Güncelleme: 09 Mayıs 2020 17:39
Karantinadaki 164 kişi daha tahliye edildi

Kazakistan´dan gelen 164 kişilik kafile Balıkesir Hasan Basri Çantay Yurdu´ndaki karantina süresini tamamlayarak yaşadıkları şehirlere yolcu edildi.
Kazakistan´dan ülkemize getirilen ve korona virüs tedbirleri nedeniyle yurtlara yerleştirilen 164 kişinin daha karantina süreçleri sona erdi.
Sağlık kontrollerinin ardından, yetkililerin sosyal mesafe kuralına dikkat ederek uğurladığı 164 kişi otobüslerle ikamet ettikleri şehirlere uğurlandı.
Vatandaşların ailelerine kavuşmak için sevinçli ve heyecanlı oldukları görülürken bazıları, yurtta hala karantinada tutulan vatandaşlara el sallayarak veda etti.
Polis ekipleri de yurt ve çevresinde geniş güvenlik önemi aldı. Ayrıca yurttan ayrılan vatandaşlara çam fidanı hediye edildi.
Haber Merkezi

  • Perşembe 23.2 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 12 ° Güneşli
  • Cumartesi 27 ° / 12 ° Güneşli
1

Bandırma’da kurtuluş coşkusu

2

“Baba Ocağı” belgeselinden gala

3

DURSUN MİRZA SAHADA: BANDIRMA'NIN YOLLARI BAŞTAN YAZILIYOR!

4

Bandırma'da 27 bin öğrenci, 2565 öğretmen var

5

Kaymakam Engin Aksakal: "Bandırma'nın kültür düzeyi çok yüksek"

6

Akın “Zaman kaybetmeden kent konseylerinizi kurun”

7

Marmarabirlik ile Vakıfbank arasında ürün bedeli ödeme protokolü imzalandı