Karate Şampiyonası törenle başladı
Kuvâ-yi Milliye Şehri Balıkesir'in kurtuluşunun 100. yılı etkinlikleri kapsamında Balıkesir Valiliği himayelerinde, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Karate Federasyonu işbirliğinde
Spor Haber
Yayın: 01 Eylül 2022 - Perşembe 21:32
Güncelleme: 01 Eylül 2022 21:32
Kuvâ-yi Milliye Şehri Balıkesir'in kurtuluşunun 100. yılı etkinlikleri kapsamında Balıkesir Valiliği himayelerinde, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Karate Federasyonu işbirliğinde gerçekleştirilen Karate Şampiyonası'nın Açılış Töreni yapıldı.
Balıkesir Şehit Turgut Solak Spor Salonu’nda 30 Ağustos- 4 Eylül tarihleri arasında yapılacak Ümit, Genç ve Türkiye U21 Karate Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçme Müsabakalarında 54 ilden 330 kulüp, 220 antrenör ve 1650 sporcu yer alacak. Ayrıca 110 hakemin görev yapacağı müsabakaların ardından milli takıma seçilen sporcular Ekim ayında Konya'da düzenlenecek dünya şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecekler.
Haber Merkezi
Anahtar Kelimeler:
Karate
Şampiyonası
törenle
başladı
- Cuma 6.2 ° / 4.5 ° Şiddetli yağmurlu
- Cumartesi 6.2 ° / 5.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 9.3 ° / 6.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı



