Bugün, 28 Eylül 2024 Cumartesi

Karavancılar İlçemizde

Karavancılar İlçemizde

Türkiye Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonuna bağlı Bursa Kamp ve Karavan Derneği üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle ile her yıl geleneksel olarak düzenledikleri gezi için geçen sene olduğu gibi bu yıl da ilçemizi tercih et

Türkiye Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonuna bağlı Bursa Kamp ve Karavan Derneği üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle ile her yıl geleneksel olarak düzenledikleri gezi için geçen sene olduğu gibi  bu yıl da ilçemizi tercih ettiler. 
Bursa Kamp ve Karavan Derneği üyelerinden, Erdek`te ikamet eden Derneğin Erdek temsilcisi Ayhan Kalemköy`ün öncülüğünde ilçemize gelen kafilenin bu yıl ilçemizi tercih etmelerinin sebebinin  geçtiğimiz yıl vefat eden karavancı Abti Uçar'ın anılması olduğu vurgulandı.      
Bursa Kamp ve Karavan Derneği Erdek Temsilcisi Ayhan Kalemköy yaptığı açıklamada Türkiye'nin her bölgesinden gelen 35 karavan ve 75 kişilik kafile 15 Nisan'dan beri ilçemizde bulunuyor. Kamp yeri olarak orman işletme müdürlüğünden izin alarak orman kampı mevkiini seçtik. Sağolsun Belediye Başkanımızda bizler için bu alanı temizletti ve çöp konteynırları getirtti. İlçemize kamp yapmaya gelen karavancıların değerli olması gerektiğini düşünüyorum. Bizim burada 15 – 20 araçlık kendimize ait bir karavan kamp alanımız olsa Erdek turizmine 12 ay destek sağlarız. Bu konuyu Belediye Başkanımız Hüseyin Sarı ile görüşeceğiz. Yarın kendisi bizi ziyaret etmeye gelecek.  İnşallah seneye ve bundan sonraki senelerde kendi yerimizde yaz kış Erdek turizmine canlılık kazandıracağız.” Dedi.
Karavancıların Ayhan Kalemköy eşliğinde konaklamalı Kapıdağ turu yaptıkları ve kamp programından son derece memnun oldukları gözlendi.       Haber :  S. Ertan



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 33.4 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 32.5 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 16.3 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu