Karayolları, Ocaklar-Narlı yolunu güvenli hale getiriyor
Araç yoğunluğunun her geçen gün arttığı Ocaklar Beldesinden Narlı, İlhan ve Doğanlar Köylerine ulaşımı sağlayan karayolunda altyapı çalışmalarına başlandı.
Erdek Haber
Yayın: 12 Eylül 2013 - Perşembe 00:00
Güncelleme: 12 Eylül 2013 00:00
Karayolları, Ocaklar-Narlı yolunu güvenli hale getiriyor
Araç yoğunluğunun her geçen gün arttığı Ocaklar Beldesinden Narlı, İlhan ve Doğanlar Köylerine ulaşımı sağlayan karayolunda altyapı çalışmalarına başlandı.
Karayolları Bandırma 16. Şube Şefliği`ne bağlı iş makinaları ile yürütülen çalışmaları bölge sakinleri yakından takip ediyor.
Her yağmurdan sonra dağlardan gelen yağmur sularının, Ocaklar Beldesi ile Narlı Köyü arasındaki karayolunu sel tehlikesi altında bırakması nedeni ile bölgede yağmursuyu drenaj çalışması yapılıyor. 
Dağdan gelen yağmur suları dere yatağına deşarj edilecek
Ocaklar Maymundere Mevkiinde devam eden çalışmalarla ilgili bilgi veren Karayolları çalışanları, Ocaklar Beldesi ile Narlı Köyü arasında yer alan karayoluna, dağdan gelen suları toplayarak korige borularla suların karayoluna girmeden bölgedeki dere yatağına deşarjını sağlayacaklarını söyledi. 
Bu çalışma ile sonbahar ve kış aylarında özellikle Maymundere Mevkiinde meydana gelen sel baskınlarını önlemeye çalışacaklarını ifade eden Karayolları görevlileri "Altyapı çalışmaları artık yavaş yavaş tamamlanıyor. Bu çalışmamız söz konusu karayolunu kullanan araç sürücülerimiz için son derece önemli bir çalışmamız olacaktır." şeklinde konuştu.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

2

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

3

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

4

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

5

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü

6

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

7

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?