Karesi Belediyesi ?Gönül Eli´ uzatıyor
Karesi Belediyesi, ihtiyaç sahibi aile ve vatandaşlara gönül elini uzatıyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 21 Ekim 2020 - Çarşamba 23:36
Güncelleme: 21 Ekim 2020 23:36
Karesi Belediyesi ?Gönül Eli´ uzatıyor

Karesi Belediyesi, ihtiyaç sahibi aile ve vatandaşlara gönül elini uzatıyor.
Karesi Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile gıdadan giyime, ayakkabıdan ilaca, erzaktan sıcak yemeğe, kırtasiye malzemesinden hasta yatağına kadar birçok farklı alandaki yardımlara imza attı.
Büyük bir özenle araştırılarak belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlara sosyal market kartı yardımında bulunan Karesi Belediyesi, 2020 yılı Ocak ayından Ekim ayına kadar 2.810 ihtiyaç sahibi vatandaşa toplamda 48 bin adet sosyal market kartı yardımında bulunuldu.
Bu süreçte 1.493 vatandaşa ise Sosyal Market´ten ikinci el kıyafet yardımı yapıldı. Büyükşehir Belediyesi´nden gelen 1.530 erzak kolisi ailelere dağıtılırken, dar gelirli 408 öğrenciye okul kıyafeti, kırtasiye, eşofman ve spor ayakkabısı verildi.
Karesi Belediyesi tarafından vatandaşlara ev eşyası yardımında da bulunurken, 136 ihtiyaç sahibi aileye 47 ton kömür ulaştırıldı. Belediye tarafından Ramazan ayında ise 189 aileye 18.200 öğün sıcak yemek dağıtımı yapıldı. Yine belediye tarafından hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlara medikal malzeme desteği sağlandı. Karesi belediyesi bazı vatandaşların oturulmayacak durumdaki evlerini de tadilattan geçirirken, bakıma muhtaç bazı vatandaşların evlerinde ise temizlik yaptı.
Haber Merkezi

  • Çarşamba 17.8 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.4 ° / 11.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cuma 6.9 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

F-16’LAR 2026’NIN İLK GÜNÜNDE GÖK VATAN SEMALARINDA

2

Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Germiyan: “Kadına şiddet, işkenceye dönüştü”

3

Elif Kumal Son Yolculuğuna Uğurlandı

4

Elif Kumal’ın aracı gölden çıkarıldı!

5

Elif Kumal'ın cansız bedeni bulundu

6

Sırra kadem basan Elif'i arama çalışmaları 7'nci gününde; dijital verilerden de sonuç alınamadı

7

Kapıdağ’daki arama kurtarma çalışmalarına Kızılay’dan kesintisiz destek