Karesi Belediyesi kendi bitkilerini yetiştiriyor
Karesi Belediyesi, parkların ve yeşil alanların düzenlenmesinde kullandığı başta mevsimlik çiçek ve kışlık bitkiler olmak üzere birçok süs bitkisinin üretimini kendi kurduğu serada gerçekleştiriyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 28 Ocak 2021 - Perşembe 00:48
Güncelleme: 28 Ocak 2021 00:48
Karesi Belediyesi kendi bitkilerini yetiştiriyor

Karesi Belediyesi, parkların ve yeşil alanların düzenlenmesinde kullandığı başta mevsimlik çiçek ve kışlık bitkiler olmak üzere birçok süs bitkisinin üretimini kendi kurduğu serada gerçekleştiriyor.
Karesi´nin yeşil dokusunu korumaya yönelik çalışmalarına devam eden Karesi Belediyesi, dikimi gerçekleştirilecek olan bitkilerin üreterek maliyetini en aza indirme konusunda da büyük gayret gösteriyor. Karesi´nin 355 noktasındaki 866 bin 655 metrekarelik mevcut parklar, yeni yapılan park ve ağaçlandırma alanlarında, kuruyan, zarar gören ve yeni dikim çalışmalarında kullanılmak üzere bölgenin iklimine uyum sağlayan yaklaşık 50 bitki türü serada yetiştiriliyor.
Belediye, bölgenin iklimine uyum sağlayan bitki türlerinin üretimini arttırarak, kendi kendine yeten bir belediyecilik anlayışı ile kaynakların başka alanlarda daha verimli kullanılmasının sağlanmasını hedefliyor.
Haber Merkezi

  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

2

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

3

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı

4

Bandırmaspor - Serik Spor: 0-3

5

Burada kaza “geliyorum” diyor!

6

Erdekspor evinde fark yedi: 0-4

7

BANÜ ile “Engelime Renk Ver Derneği” arasında protokol