Karesi Belediyesi kiralık araç dönemini bitiriyor
Karesi Belediyesi ilçenin ve vatandaşların ihtiyaçlarına hızlı ve tasarruflu çözüm sağlamak için araç ve ekipman parkını güçlendirmeye ve gelir kaynaklarını arttırıcı çalışmalar yapmaya devam ediyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 02 Aralık 2020 - Çarşamba 22:01
Güncelleme: 02 Aralık 2020 22:01
Karesi Belediyesi kiralık araç dönemini bitiriyor

Karesi Belediyesi ilçenin ve vatandaşların ihtiyaçlarına hızlı ve tasarruflu çözüm sağlamak için araç ve ekipman parkını güçlendirmeye ve gelir kaynaklarını arttırıcı çalışmalar yapmaya devam ediyor.
Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan´ın güçlü belediye hedefleri doğrultusunda Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü´ne alınan araçlar hizmet vermeye başladı. Karesi Belediyesi çöp toplama hizmetinin tamamını kendi araçlarıyla vermeye başlayarak, kiralık dönemine son verdi.
Fen İşleri Müdürlüğü´ne alınan 2 kamyon ve 2´si Çevre ve Şehircilik Bakanlığı´ndan hibe toplam 18 çöp kamyonu hizmete alındı.
Karesi Belediyesi araç ve hizmet kiralama yöntemiyle sürdürülen çalışmalarını kısa sürede sonlandırarak, kendi araçlarıyla hizmet vermeyi planlıyor.
Karesi Belediyesi tarafından filosuna katılan araçların en önemli özelliklerinin başında ise güvenlik ve tasarruf geliyor. Gerek işçi, gerekse yaya güvenliğini ön planda tutan ve güvenlik paketleriyle donatılmış olan araçlar, az yakıt tüketimi ile de dikkat çekiyor. Araçlarda Acil Frenleme Sensörü, Geri Görüş Ekranı, aktif çalışma sırasında 30 km hızı aşmayan güvenlik sistemi, EABS acil fren sistemi gibi güvenlik donanımları bulunuyor.
Haber Merkezi

  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 13.2 ° / 0.5 ° Güneşli
1

İL BİRİNCİLİĞİ GURURU: OCAKLAR ORTAOKULU’NDAN TÜRKİYE YOLCULUĞU

2

Ömer Metin zorlandı ama kazandı

3

Japon Heyet, Erdek’te Su Ürünleri Üretim Alanlarını İnceledi

4

Can Dost Şubat-Mart programı belli oldu

5

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

6

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

7

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı