Karesi İlçesi´nde iftar yemekleri belediyeden
Karesi Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşların evine, her gün büyük bir özenle hazırlanan sıcak yemekleri iftar saatine kadar ulaştırıyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 29 Nisan 2020 - Çarşamba 18:33
Güncelleme: 29 Nisan 2020 18:33
Karesi İlçesi´nde iftar yemekleri belediyeden

Karesi Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşların evine, her gün büyük bir özenle hazırlanan sıcak yemekleri iftar saatine kadar ulaştırıyor.
İftar için hazırlanan 4 çeşit yemeği ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştıran Karesi Belediyesi, yeni tip korona virüs salgını nedeniyle yaşanılan bu hassas süreçte vatandaşların yüzünü güldürüyor.
Merkezine insanı alan sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını yürüttüklerini belirten Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, ?Bu hassas süreçte kavuştuğumuz Ramazan ayında hazırladığımız sıcak yemeklerle, verdiğimiz hizmetlerle evlerinize misafir olup bu mübarek ayın maneviyatını paylaşıyoruz.? dedi.
Haber Merkezi

  • Pazar 5.7 ° / 4.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 9.8 ° / 2.3 ° false
  • Salı 15.2 ° / 1.3 ° false
1

GÖNEN’DE İŞYERİ YANGINI KORKUTTU

2

Balıkesir derbisinde 3 puan Etispor’un

3

ERDEKSPOR DEPLASMANDAN 1 PUANLA DÖNDÜ

4

ERDEK’Lİ GENÇ GÜREŞÇİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YOLUNDA

5

BALIKESİR’DE NARKOTİK OPERASYONU: KİLOLARCA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ, 3 TUTUKLAMA

6

Daskyleion kazılarına büyük onur

7

MARMARA DENİZİ DENİZKESTANESİ AVCILIĞINA AÇILDI!