Karesi Belediyesi'nde durmak yok
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi İlçesi`nde yaşayan Yıldız ve Babaköylülerle buluştu.
Bölge Haberleri
Yayın: 30 Aralık 2014 - Salı 17:47
Güncelleme: 30 Aralık 2014 17:47
Karesi Belediyesi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi İlçesi`nde yaşayan Yıldız ve Babaköylülerle buluştu.
Başkan Uğur ve Başkan Yılmaz, programa katılan yaklaşık 300 kişiyle sohbet edip sorunlarını dinledi.
30 Mart`taki desteklerinden dolayı Yıldız ve Babaköylülere teşekkür eden Başkan Yücel Yılmaz, "Bizler, sizlerin desteğiyle bu makamlara geldik. 2019`a kadar ortaya koyduğumuz hedefleri gerçekleştirmek için canla başla çalışacağız" dedi.
Halka hizmet için bu makamlara geldiklerini kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ise "Bizim münasebetimiz ağabey-kardeş münasebeti. Birbirimize karşı sevgimiz ve saygımız var" açıklamasında bulundu.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi`nin her zaman arkalarında olduğunu ifade ederek programa katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur`a teşekkür eden Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 30 Mart`taki desteklerinden dolayı Yıldız ve Babaköylülere de teşekkür ederek, "Kişilikli, kimlikli marka kent sloganıyla yola çıktık. 2019`a kadar bu hedeflerimizi hayata geçirmek için canla başla çalışacağız. Görev süremiz boyunca Büyükşehir Belediyesi`nin de destekleriyle, sizlerle istişare ederek, hayatınızı kolaylaştıracak, yaşam standardınızı yükseltecek çalış malara imza atacağız. Amacımız sizlere en iyi şekilde hizmet etmek" açıklamasında bulundu.
Uğur, "Başkanlarımızın hızına yetişemiyoruz. Bizler 30 Mart`ta sizlerin destekleriyle bu makamlara geldik. Bütün belediye başkanlarımız Balıkesir için kendilerini feda ediyor, gece gündüz çalışıyor" diye konuştu.

  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Çömez, Kapıdağ’daki çalışmalara katıldı

2

Büyükşehir Belediyesi Elif için seferber oldu

3

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek

4

Sırra kadem basan Elif’in erkek arkadaşı, adli kontrolle serbest

5

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

6

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

7

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım