Karesi Belediyesi projeye doymuyor
Karesi Belediyesi, Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) ile üçüncü protokolünü yaparak destek almayı hak kazandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 07 Kasım 2014 - Cuma 15:56
Güncelleme: 07 Kasım 2014 15:56
Karesi Belediyesi projeye doymuyor

Karesi Belediyesi, Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) ile üçüncü protokolünü yaparak destek almayı hak kazandı.
"2014 Fizibilite, Araştırma ve Planlama Doğrudan Faaliyet Desteği" projesine imza atan Karesi Belediyesi Başkanı Yücel Yılmaz, "Proje sayesinde belediyenin sorumlu olduğu alanlarda daha kaliteli hizmet verme altyapısını sağlamış olacağız" dedi.
Yılmaz: "Hizmete kalite gelecek”
Karesi Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından hazırlanan "2014 Fizibilite, Araştırma ve Planlama Doğrudan Faaliyet Desteği" projesi Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından kabul edildi.
Destek almayı hak kazanan projenin protokolü Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile GMKA Genel Sekreter Vekili Abdullah Güç arasında yapıldı.
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, imzalanan projenin bölgenin rekabet gücünü artıracağını ve bölgesel kalkınmaya ivme kazandıracağını, fizibilite, araştırma ve planlama çalışmalarının gerçekleştirilmesi için kritik bir öneme sahip olduğunu söyledi.
Başkan Yılmaz, "Bölgemizde fizibilite çalışmalarını yapabilmek, doğal kaynakları tespit edebilmek için destek anlaşması yaptık. Bu anlaşma sayesinde AR-GE`ye bütçe ayırmış olduk. Karesi Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü, bu proje ile Nisan ayından bu yana GMKA`dan üçüncü desteği almış oldu. GMKA`nın destekleriyle belediyemize ve belediyenin sorumlu olduğu alanlarda daha kaliteli hizmet verme altyapısını sağlamış oluyoruz" dedi.

  • Perşembe 25.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

2

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

3

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

4

Ekinlik’te su sıkıntısı

5

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı

6

AK Parti’den Erdek’te yoğun ziyaret turu

7

BANDIRMA’YA 4 YENİ PARK MÜJDESİ