Karesi Belediyesi’nden Zafer Konseri
Karesi Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında çeşitli etkinliklere imza atmaya hazırlanıyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 26 Ağustos 2022 - Cuma 17:10
Güncelleme: 26 Ağustos 2022 17:10
Karesi Belediyesi’nden Zafer Konseri

Karesi Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında çeşitli etkinliklere imza atmaya hazırlanıyor. 
Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı, Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olan Kurtuluş Savaşı'nı zafere götüren Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 100. yıldönümü kutlamaları kapsamında Karesi Belediyesi de çeşitli etkinliklere imza atacak. 
Balıkesirli TRT Sanatçısı Ali Çakar, Kahramanlık Türküleri ile coşkuya eşlik edecek. Çakar konseri 29 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20.30’da 1. Sakarya Mahallesi’nde bulunan Spor Toto Tesisleri’nde düzenlenecek. 
Kutlamalar kapsamında Karesi Belediyesi destekleri ile 3. Karesi Kuva-yi Milliye Elo Satranç Turnuvası düzenlenecek. 3-4 Eylül tarihlerindeki turnuva için san başvuru tarihi 1 Eylül olarak belirlenirken, turnuva Alparslan Türkeş Spor Kompleksi’nde yapılacak. Turnuva’da 1.’ye 1750 TL, 2.’ye 1500 TL, 3.’ye ise 1250 TL ile kupa ve madalyalar verilecek. 
Turnuva Balıkesir Valiliği, Karesi Kaymakamlığı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Karesi Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu işbirliğiyle gerçekleştirilecek. 
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Karesi Belediyesi’ Zafer Konseri
  • Çarşamba 31.8 ° / 14 ° Güneşli
  • Perşembe 23.2 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 12 ° Güneşli
1

“Baba Ocağı” belgeselinden gala

2

DURSUN MİRZA SAHADA: BANDIRMA'NIN YOLLARI BAŞTAN YAZILIYOR!

3

Bandırma'da 27 bin öğrenci, 2565 öğretmen var

4

Kaymakam Engin Aksakal: "Bandırma'nın kültür düzeyi çok yüksek"

5

Akın “Zaman kaybetmeden kent konseylerinizi kurun”

6

Marmarabirlik ile Vakıfbank arasında ürün bedeli ödeme protokolü imzalandı

7

Banvit Önünde Trafik Kazası: 1 Ağır Yaralı