Karesi´de ?Ortak Gelecek´ projeleri üretiliyor
Avrupa Birliği destek programlarından yararlanmak için projeler üreten Karesi Belediyesi, ?Ortak Gelecek´ için uluslararası çalışmalara imza atıyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 02 Mart 2021 - Salı 17:26
Güncelleme: 02 Mart 2021 17:26
Karesi´de ?Ortak Gelecek´ projeleri üretiliyor

Avrupa Birliği destek programlarından yararlanmak için projeler üreten Karesi Belediyesi, ?Ortak Gelecek´ için uluslararası çalışmalara imza atıyor.
Karesi Belediyesi, Avrupa Birliği destek programlarından yaralanmak için projeler üretmeye devam ediyor. Avrupa´nın çeşitli ülkelerindeki kurumlarla ortaklaşa yürütülen projeler ile hem bilgi, hem de kültür alışverişinde bulunuluyor.
Projeler ile hem de orta akıl ile Türkiye ve Karesi´ye kazanımlar sağladığını söyleyen Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, ?Ortak gelecek için yeni projeler geliştirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda "Avrupa´ da Sıfır Atık Döngüsel Ekonomi Konsepti Kapsamında Yetişkin Becerilerinin Geliştirilmesi? ve "Çevre Koruma Açısından Faydalı Mikroorganizmaların Tarımsal Kullanımı" isimli Erasmus projelerimiz kabul edildi.? dedi.
Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı´ na İzmir Demokrasi Üniversitesi tarafından sunulan ve kabul edilen ?Avrupa´ da Sıfır Atık Döngüsel Ekonomi Konsepti Kapsamında Yetişkin Becerilerinin Geliştirilmesi? başlıklı projenin 208 bin 292 Euro, Avrupa Fransa Ulusal Ajansı´na sunulan ve kabul edilen "Çevre Koruma Açısından Faydalı Mikroorganizmaların Tarımsal Kullanımı" isimli projenin de 274 bin 382 Euro olduğu bildirildi.
Haber Merkezi

  • Salı 14 ° / 7.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 14.1 ° / 5.7 ° false
  • Perşembe 11.5 ° / 7.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

ŞMG mezunlarından burs harekatı

2

Erdek Ziraat Odası’ndan ÇKS Başvuruları için uyarı

3

Rektör Boz’dan Erdek Karşıyaka Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne nezaket ziyareti

4

CERTEL ÇİFTİNDEN ERDEK’TE SAĞLIK PANELİ

5

Patili Canlar için 20 günde 20 ilçe ziyareti

6

Bandırma-Manyas karayolunda araç yangını

7

Kuraklık tedbirleri kırsal mahallelerde uygulanacak