Karesi’li çocuklar ‘Bremen Mızıkacıları’nı izledi
Karesi Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Bremen Mızıkacıları’ adlı oyunu ilkokul öğrencileriyle buluşturdu. Tiyatro Troya’nın sahnelediği oyunda çocuklar hem öğrendi, hem de eğlendi.
Magazin Haber
Yayın: 27 Şubat 2022 - Pazar 01:12
Güncelleme: 27 Şubat 2022 01:12
Karesi’li çocuklar ‘Bremen Mızıkacıları’nı izledi

Karesi Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Bremen Mızıkacıları’ adlı oyunu ilkokul öğrencileriyle buluşturdu. Tiyatro Troya’nın sahnelediği oyunda çocuklar hem öğrendi, hem de eğlendi. 

Sevinç Kurşun, Zafer ve Ali Hikmet Paşa İlkokullarında 2’şer seans olarak sahnelen oyun ile çocuklara hayvan sevgisi, arkadaşlığın, dostluğun ve birlikte çalışmanın önemi konularında mesajlar verildi. 

Karesi'nin mimari çocukların kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, "Kente yaptığımız bütün yatırımlarımız çocuklarımızın geleceği için. Çocukların pozitif enerjileri bize çalışma azmi ve gücü veriyor. Onlara güzel bir gelecek hazırlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Çocuklar gelecekte dünya barışını, dünya kardeşliğini, dostluğunu çok daha güzel yaşayacaklar. Çocuklarımıza yönelik çalışma ve faaliyetlerimizi arttırarak devam edeceğiz." dedi. 

  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 13.2 ° / 0.5 ° Güneşli
1

İL BİRİNCİLİĞİ GURURU: OCAKLAR ORTAOKULU’NDAN TÜRKİYE YOLCULUĞU

2

Ömer Metin zorlandı ama kazandı

3

Japon Heyet, Erdek’te Su Ürünleri Üretim Alanlarını İnceledi

4

Can Dost Şubat-Mart programı belli oldu

5

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

6

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

7

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı