Kasap esnafı dertli
Bandırma Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Şerafettin Çıkar, ekonomik şartların ve balık sezonunun açılmasının et satışlarını etkilediğini söyledi.
Bölge Haberleri
Yayın: 06 Ekim 2022 - Perşembe 20:20
Güncelleme: 06 Ekim 2022 20:20
Kasap esnafı dertli

Bandırma Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Şerafettin Çıkar, ekonomik şartların ve balık sezonunun açılmasının et satışlarını etkilediğini söyledi. 
Et fiyatlarının şu an olması gereken seviyenin altında olduğunu kaydeden Çıkar, büyük illerden talep gelmesi durumunda fiyatlarda yüzde 30 oranında artış beklediklerini söyledi. Esnafın içinde bulunduğu durumu değerlendiren Çıkar şunları söyledi: "Kurban Bayramının hemen ardında balık sezonunun açılması et satışlarını kötü yönde etkiledi. Şu anda talep olmadığı için kesim yapılmıyor. O yüzden de et fiyatları olması gereken seviyenin altında bulunuyor. Bu durum bir süre daha devam eder. İstanbul gibi büyük illerden talep gelmeye başladığı zaman fiyatlarda da yüzde 30 oranında bir artış olması bekleniyor. Yaşanan ekonomik sıkıntılar kasap esnafını kötü etkiledi. Bandırmada 3 esnafımız kasap dükkânını kapatmak zorunda kaldı." 
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Kasap esnafı dertli
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

2

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

3

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

4

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

5

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

6

Ekinlik’te su sıkıntısı

7

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı