Kaygısız, Tatlısuda mobese kameralarını inceledi
Erdek-Tatlısu Köyü Jandarma Karakolu ile karakol önüne takılan mobese sistemi Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız tarafından incelendi.
Bölge Haberleri
Yayın: 14 Mart 2014 - Cuma 00:00
Güncelleme: 14 Mart 2014 00:00
Kaygısız, Tatlısuda mobese kameralarını inceledi
Erdek-Tatlısu Köyü Jandarma Karakolu ile karakol önüne takılan mobese sistemi Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız tarafından incelendi.
Kaymakam Kaygısız, Tatlısu Köy Karakolu`na giderek mobese hakkında bilgi alıp, uygulamanın faaliyete girmesinin önemini vurguladı.
Kaymakam Kaygısız "Tatlısu Köyü Jandarma karakolu ile karakol önü mobese olarak bilinen Entegre Güvenlik Kameralarıyla güvenlik sağlanmaya başlandı. Bunların hepsi kanunlara uygun bir şekilde yapılıyor. Mobese sistemi tüm Türkiye`de olduğu gibi Tatlısu Köyünde de faaliyete girdi bundan faydalanmamak olmaz. Vatandaşlarımızı bilgilendirmek açısından burada bir incelemede bulunduk" dedi.
Kaymakam Kaygısız, mobese odasında gerçekleştirdiği incelemelerin ardından ziyaretini tamamladı.
Taygun Ertan
Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

2

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

3

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

4

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

5

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü

6

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

7

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?