Kayıp Balıkçılardan Nahit Doğruelin Cesedi Bulundu
İlçemiz de kaybolan balıkçılardan son olarak Nahit Doğruel Narlı-İlhanlar köyü arasındaki koyda kıyıya vurmuş bir şekilde bulundu.
Erdek Haber
Yayın: 21 Mart 2013 - Perşembe 00:00
Güncelleme: 21 Mart 2013 00:00
Kayıp Balıkçılardan Nahit Doğruelin Cesedi Bulundu
2 Mart`tan bu yana kendilerinden haber alınamayan balıkçılardan üçüncü ve sonuncusu da ölü olarak bulundu.
Kayıp üç balıkçıdan önce Selçuk Eğritepe, ardından Tanay Koska`nın cesedi bulundu.
Kayıp diğer balıkçı Nahit Doğruel`in cesedi dün ilçemizden 25 kilometre uzaklıktaki Narlı Köyü ile İlhan Köy arasındaki fener yakınlarında vatandaşlar tarafından bulundu.
Edinilen bilgiye göre Çarşamba günü saat 15:00 sularında Narlı ile İlhan köyleri arasında vatandaşlar tarafından bir koyda erkek cesedi bulunduğu görüldü. 
İhbarı değerlendiren jandarma ekipleri cesedin Nahit Doğruel`e ait olabileceğini düşünerek yakınlarına bildirdi. Nahit Doğruel`in yakınlarının olay yerine gelmesi üzerine cesedin tanınmayacak halde olmasına rağmen, üzerindeki eşyalardan teşhis edilebildi.
Ailesinin teşhis ettiği Doğruel`in cesedi ölüm nedeninin belinlenmesi için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumuna götürüldü.
Tuncay ERTAN
Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 13.3 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 9.2 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 9.4 ° / 3.7 ° false
1

Bandırma Cumhuriyet alanı yeniden düzenlenecek

2

TOKİ’den Bandırma’ya 462 konut

3

Erdek'te aileler çocuklarıyla birlikte sabah namazında buluştu

4

Büyükşehir'den Erdek’te Okullara Spor Malzemesi Desteği

5

Bandırma'da esnaf işgallerine taviz yok!

6

Erdek'te Şüpheli Ölüm

7

Mutfaklarınızı Dönüştüren Akıllı Çözüm: Çok Amaçlı Mutfak Dolabı