Kayıp Şoför ölü bulundu
Edremit'te, iki gündür haber alınamayan 25 yaşındaki minibüs şoförü Mustafa Küpeli, av tüfeğiyle vurulmuş olarak ölü bulundu. Küpelinin yanında bulunan
Bölge Haberleri
Yayın: 28 Haziran 2013 - Cuma 00:00
Güncelleme: 28 Haziran 2013 00:00
Kayıp Şoför ölü bulundu
Edremit'te, iki gündür haber alınamayan 25 yaşındaki minibüs şoförü Mustafa Küpeli, av tüfeğiyle vurulmuş olarak ölü bulundu. Küpeli`nin yanında bulunan av tüfeğiyle intihar ettiği tahmin ediliyor.
Minibüste şoför olarak çalışan Mustafa Küpeli, önceki gün sabah evden çıktı. Küpeli`nin akşam eve dönmemesi üzerine yakınları merak edip aramaya çıktı ancak kendisine ulaşamadı. Küpeli`nin ertesi gün akşam da evine gelmemesi üzerine yakınları, tekrar aramaya başladı. Bülbüldere Mevkisi`ndeki, uzun süredir kapalı olan kendilerine ait kır lokantasına giden yakınları, Küpeli`yi burada kanlar içinde yerde yatarken buldu. İhbar üzerine gelen polis ve savcının olay yerinde yaptığı incelemede bekar olan Küpeli`nin yanında bulunan av tüfeğiyle göğsünden vurulduğunu belirledi.
İntihar ettiği sanılan Küpeli`nin cesedi, kesin ölüm nedenin tespiti için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu`na kaldırıldı.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 6.9 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 10.5 ° / 1.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 10.1 ° / 3.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Öztaylan Müjdelemişti!

2

Akın: “Basın, demokrasinin en önemli yapı taşıdır”

3

Erdek Diyanet-Sen: “Yasal Haklarımızı Sonuna Kadar Kullanacağız”

4

Erdek’te Vakıf Mütevelli Heyeti Üyelerine Teşekkür Plaketi

5

Vali Ustaoğlu’ndan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

6

Eğitim-İş’ten ÇEDES Tepkisi: “Okullar Din Görevlilerine Değil, Öğretmenlere Emanettir”

7

Erdek’te Deniz Coştu! Lodos Sahili Dövdü