Kaymakam Tuncay Sonel:
?Bandırma ailesi ile birlikte dolu dolu 15 ay yaşadık?
Bölge Haberleri
Yayın: 02 Aralık 2016 - Cuma 17:04
Güncelleme: 02 Aralık 2016 17:04
Kaymakam Tuncay Sonel:

Bandırma Kaymakamlığından, İstanbul Kadıköy Kaymakamlığına atanan Tuncay Sonel, ?15 ay süreyle Bandırma ailesiyle birlikte dolu dolu yaşadım? dedi.
Bandırma´daki 15 aylık görev süresinin nasıl geçtiğini anlayamadığını vurgulayan Sonel, şu değerlendirmede bulundu:
?Bandırma´da çok güzel bir 15 ay yaşadım. Bandırma ailesi olarak bu 15 aylık süre içinde güzel günler yaşayıp, yaşattığımızı düşünüyorum. Bu 15 ayın nasıl geçtiğini anlayamadım. Ailece çok sevdiğimiz, kent kültürü yüksek ve konuksever insanların yaşadığı Bandırma´nın, anılarım içinde çok ayrı bir yeri olacaktır. Yalnız Kadıköy Kaymakamlığında değil, görev yaptığım her yerde kapım, Bandırmalılara açık olacaktır.?
Sonel, Bandırma Kaymakamlığına Eskişehir Vali Yardımcılığı´ndan atanan Günhan Yazar´ın da çok değerli bir yönetici olduğuna dikkat çekerken, ?Değerli ağabeyime de Bandırma´daki görevi hayırlı uğurlu olsun. Allah, mahcup etmesin. Başarılar diliyorum? dedi.
Haber : Önder Balıkçı

Anahtar Kelimeler: Kaymakam Tuncay Sonel
  • Cuma 14.4 ° / 8.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.5 ° / 8.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 13.3 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

HÜKÜMET CADDESİ BİLDİĞİMİZ GİBİ!

2

Erdek’te yılbaşı başvuruları başladı

3

Başkan Mirza, bütçe hakkında bilgi verdi

4

Başkan Mirza: “Mehmet Tüm ile arkadaşlığımız bozulmaz”

5

Bandırmaspor’a kupa yük!

6

Bandırmalı Onur Talaş’ın, enerji sektöründe Avrupa kariyeri

7

Abdurrahman Öz vefat etti