Kaymakam Tuncay Sonel:
?Bandırma ailesi ile birlikte dolu dolu 15 ay yaşadık?
Bölge Haberleri
Yayın: 02 Aralık 2016 - Cuma 05:04
Güncelleme: 02 Aralık 2016 05:04
Kaymakam Tuncay Sonel:

Bandırma Kaymakamlığından, İstanbul Kadıköy Kaymakamlığına atanan Tuncay Sonel, ?15 ay süreyle Bandırma ailesiyle birlikte dolu dolu yaşadım? dedi.
Bandırma´daki 15 aylık görev süresinin nasıl geçtiğini anlayamadığını vurgulayan Sonel, şu değerlendirmede bulundu:
?Bandırma´da çok güzel bir 15 ay yaşadım. Bandırma ailesi olarak bu 15 aylık süre içinde güzel günler yaşayıp, yaşattığımızı düşünüyorum. Bu 15 ayın nasıl geçtiğini anlayamadım. Ailece çok sevdiğimiz, kent kültürü yüksek ve konuksever insanların yaşadığı Bandırma´nın, anılarım içinde çok ayrı bir yeri olacaktır. Yalnız Kadıköy Kaymakamlığında değil, görev yaptığım her yerde kapım, Bandırmalılara açık olacaktır.?
Sonel, Bandırma Kaymakamlığına Eskişehir Vali Yardımcılığı´ndan atanan Günhan Yazar´ın da çok değerli bir yönetici olduğuna dikkat çekerken, ?Değerli ağabeyime de Bandırma´daki görevi hayırlı uğurlu olsun. Allah, mahcup etmesin. Başarılar diliyorum? dedi.
Haber : Önder Balıkçı

Anahtar Kelimeler: Kaymakam Tuncay Sonel
  • Cumartesi 33.4 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Pazar 31.8 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.3 ° / 15.1 ° Güneşli
1

Büyükşehirden çiftçilere marul fidesi desteği

2

MENDİREK KARANLIĞA GÖMÜLDÜ

3

AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir’den BASKİ’ye Sert Tepki

4

TABELA VAR, FERİBOT YOK!

5

CHP Milletvekili ve PM üyeleri Bandırma’da

6

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

7

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!