Bugün, 22 Eylül 2024 Pazar

Kaymakam Atasoy kurbanını TDV'ye emanet etti

Kaymakam Atasoy kurbanını TDV

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı’na (TDV) verdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla yürütülen 2024 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu’na Kurban bayramına sayılı günler kala yurtiçi ve yurt dışından destek artarak devam ediyor.

Erdek’te de Türkiye Diyanet Vakfı Erdek Şubesi Cumhuriyet Meydanında kurulan stant da vatandaşların vekâletle kurban bağışını kabul edilmeye başladı.

Bu kapsamda Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Türkiye Diyanet Vakfı’na kurban bağışında bulunarak, 2024 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

Kaymakam Atasoy, kurban ibadetinin yerine getirilmesinde ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında Diyanet İşleri Başkanlığı ile TDV'nin önemli bir görevi yerine getirdiğini söyleyerek, bu bağışın Erdek’li vatandaşlarımız için rehberlik ve teşvik olacağını ifade etti.

Vakıf görevlileri Türkiye Diyanet Vakfına duyduğu güven ve desteklerinden dolayı Kaymakam Atasoy’a teşekkür ederek, vekâletle kurban bağış makbuzunu kendilerine takdim etti.

Vekaletle kurban standı bayrama kadar saat 14.00 ilâ 22.00 arasında Cumhuriyet meydanında kurulacak. Ayrıca Erdek İlçe Müftülüğü ve cami görevlilerine de müracaat edilebilir.

2023 yılında kesilip ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılması için Erdek’te 177 adet vekaletle kurban emanet edildiği öğrenildi.

Haber: Tuncay Ertan



Temel gezer
3.06.2024 19:00:51
Sayın kaymakamız vali olma yolunda özgür basında yayında

Anahtar Kelimeler: Kaymakam Atasoy kurbanını ' emanet
  • Pazar 24.8 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Salı 26 ° / 12.4 ° Güneşli