Kaymakam Atasoy, Mor Soğan ambarı Ballıpınar’da
Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Kapıdağ Yarımadası’nda Mor Soğan ambarı olarak bilinen ilçemize bağlı kırsal Ballıpınar Mahallesi’ni ziyaret etti.
Erdek Haber
Yayın: 31 Mayıs 2022 - Salı 17:34
Güncelleme: 31 Mayıs 2022 17:34
Kaymakam Atasoy, Mor Soğan ambarı Ballıpınar’da

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Kapıdağ Yarımadası’nda Mor Soğan ambarı olarak bilinen ilçemize bağlı kırsal Ballıpınar Mahallesi’ni ziyaret etti. 
Ballıpınar Mahallesi ziyaretinde mahalle muhtarı Necmi Sezer tarafından karşılanan Kaymakam Atasoy’a, Kapıdağ Mor Soğanı hakkında bilgi verilirken, mor soğan ekimi yapılan arazilerde incelemelerde bulunuldu. 
Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Ürün, tat, aroma ve diğer özellikleri ile diğer soğanlardan farklı, Coğrafi İşaret Tescil Belgeli Kapıdağ mor soğanının en fazla ekim alanına sahip kırsal Ballıpınar Mahallesi’ni ziyaret ederek, soğan ekim alanlarında incelemelerde bulundum. Mor soğan hasadının bu senede bereketli olmasını diliyorum.” diye konuştu. 
Haber : Tuncay Ertan

  • Cumartesi 14.2 ° / 4.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 12 ° / 4.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 7.7 ° / -0.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Mirza ile A’dan Z’ye…

2

BAŞKAN MİRZA, ÇOCUK ATÖLYELERİNDE MİNİKLERLE BULUŞTU

3

Akın, Balıkesir için gençlerle el ele

4

Sahil bandında riskli ağaçlar kaldırıldı, yeni fidanlar dikildi

5

BANDIRMA’DA KAMYON ÇINAR AĞACINI DEVİRDİ

6

Erdek’te yangın paniği

7

Çömez’in annesi, son yolculuğuna uğurlandı