Kaymakam Atasoy ve ailesi bu yıl da kurbanını TDV’na emanet etti
Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, eşi ve annesi kurban vekaletlerini Türkiye Diyanet Vakfı’na (TDV) verdi.
Erdek Haber
Yayın: 22 Haziran 2023 - Perşembe 02:55
Güncelleme: 22 Haziran 2023 02:55
Kaymakam Atasoy ve ailesi bu yıl da kurbanını TDV’na emanet etti

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, eşi ve annesi kurban vekaletlerini Türkiye Diyanet Vakfı’na (TDV) verdi. 
Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) işbirliğinde "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla başlatılan "2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu" devam ediyor. 
Bu kapsamda Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy eşi ve annesi, Türkiye Diyanet Vakfı’na kurban bağışında bulunarak 2023 yılı vekaletle kurban organizasyonuna destek oldular.   
Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, kurban ibadetinin yerine getirilmesinde ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında Diyanet İşleri Başkanlığı ile TDV'nin önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi.   
Erdek Müftüsü Doğan Eygün’de, Türkiye Diyanet Vakfı’na duyduğu güven ve desteklerinden dolayı Kaymakam Atasoy ve ailesine teşekkür ederek, vekâletle kurban bağış makbuzunu kendilerine takdim etti. 
Haber: Tuncay Ertan 

  • Salı 25.5 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 31.8 ° / 14 ° Güneşli
  • Perşembe 23.2 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Erdek'te eğitim güvenle yükseliyor

2

CHP’de ilk kongre Erdek’te: Hale Tuna güven tazeledi

3

Tatlısu Mahallesi’nde temizlik atağı

4

CHP’nin Balıkesir ilçe kongre tarihleri açıklandı

5

Erdek Zeytin Kooperatifi'nde rekolte bildirimi 15 Eylül'de başlıyor

6

Damlama sulamalı kenevir tarlasına jandarma baskını

7

Kırsal mahallelere salça makinesi dağıtıldı