Kaymakam Atasoy'dan ‘Hoş Geldin Bebek’ ziyareti
Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy eşi Özge Atasoy ile birlikte Kaymakamlığın yürüttüğü 'Hoş geldin Bebek' projesi kapsamında ilçede yeni doğan bebekleri evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.
Erdek Haber
Yayın: 07 Aralık 2022 - Çarşamba 19:16
Güncelleme: 07 Aralık 2022 23:48
Kaymakam Atasoy

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy eşi Özge Atasoy ile birlikte Kaymakamlığın yürüttüğü 'Hoş geldin Bebek' projesi kapsamında ilçede yeni doğan bebekleri evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor. 
Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy ve eşi Özge Atasoy, yeni doğan Almina ve Öykü bebekleri Atatürk mahallesindeki evlerinde ziyaret etti. 
Bebeklerin anne ve babalarını tebrik eden Kaymakam Atasoy ve eşi Özge Atasoy, bebeklerin sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir hayat sürmesi temennilerinde bulundu. 
Atasoy ve eşi ayrıca yine ilçemizde ikamet eden ancak yoğun ve zor bir tedavi süreci yaşayan Kemal Ata'yı ve ailesini ziyaret etti. 
Kemal Ata’ya geçmiş olsun temennisinde bulunan Kaymakam Atasoy, tedavi süreci devam eden çocuğun son durumu hakkında bilgi aldı.

Haber : Tuncay Ertan

  • Pazar 22 ° / 7.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

ERDEK’TE 300 TOKİ KONUTUNUN HAK SAHİPLERİ BELLİ OLDU

2

Genel Kurulda basının desteklenmesine yönelik düzenlemeler

3

ERDEK’TE KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

4

Balıkesir’de yapılacak 7 bin 548 konutun kurası çekildi

5

Cumhuriyet Meydanı’nda Dikkat Çeken Görüntü: Polis Ekipleri Müdahale Etti

6

Bandırma’da atla terapi

7

BİK Bursa Bölge Müdürü Gökhan Eren’den Yeni Erdek’e Ziyaret