Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret
Yaşlılar Günü’nde vefa örneği: Kaymakam Göç’ten anlamlı ziyaret.
Erdek Haber
Yayın: 03 Ekim 2025 - Cuma 14:54
Güncelleme: 03 Ekim 2025 14:56
Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında Erdek Kaymakamı Hasan Göç, ilçede ikamet eden yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Kaymakam Göç, bu özel günde Müesser İbiş (76), Fikriye Kaptan (84) ve Nimet Aker’i (72) evlerinde ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu, sohbet etti.

Ziyaretlere Erdek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sabri Keçici de eşlik etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde, yaşlı vatandaşlara çiçek takdim edilirken, pasta da kesildi. 

Kaymakam Hasan Göç, yaşlıların toplumun hafızası olduğunu belirterek, “Büyüklerimize olan vefa borcumuzu yalnızca özel günlerde değil, her zaman hatırlamalı ve onların yanında olmalıyız. Tecrübeleriyle bizlere rehber olan kıymetli büyüklerimizin her zaman hizmetindeyiz,” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise, kendilerini unutmayan yetkililere teşekkür etti.

Haber: Tuncay Ertan

 

Anahtar Kelimeler: Kaymakam Yaşlılar anlamlı ziyaret
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

2

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

3

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

4

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

5

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

6

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

7

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor