,
Bugün, 9 Nisan 2025 Çarşamba

Kaz Dağlarında Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü hazırlığı

Kaz Dağlarında Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü hazırlığı

Edremit´in Atatürk Mahallesi Muhtarlığı tarafından Edremit Belediyesi´nin katkıları ile düzenlenen Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü´nün 4. sü Kazdağları´nın Talimalanı Mesire yerinde yapılacak.

Edremit´in Atatürk Mahallesi Muhtarlığı tarafından düzenlenen her yıl düzenlenen Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü´nün 4.sü 29 Mayıs 2016 Pazar günü Kazdağları´nın Hanlar-Talimalanı Mesire yerinde yapılacak. Etkinliğe katılacaklar olanlar öncelikle Kazdağları´nın eşsiz doğasında bir buçuk saatlik yürüyüş yapacaklar. Ardından ödüllü yarışmaların yapılacağı etkinlikte pilav ve ayran ikramında bulunulacak.
Katılmak isteyen vatandaşlar için Edremit Belediyesi önünden ve Atatürk Mahallesi TOKİ konut-larından Pazar sabahı Saat: 10.00´da otobüs kaldırılacağı bildirildi.

Haber Merkezi



  • Çarşamba 10.4 ° / -0.2 ° false
  • Perşembe 12.3 ° / 0.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 7.4 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu