Kazada ölen Mayın Filo personeli toprağa verildi
Geçtiğimiz gün içinde ikisi rütbeli asker ve 3 sivil personelin bulunduğu askeri aracın yaptığı kazada şehit olan sivil personel İsmail Çetin Bandırma´da toprağa verildi.
Erdek Haber
Yayın: 11 Haziran 2015 - Perşembe 12:16
Güncelleme: 11 Haziran 2015 12:16
Kazada ölen Mayın Filo personeli toprağa verildi

Geçtiğimiz gün içinde ikisi rütbeli asker ve 3 sivil personelin bulunduğu askeri aracın yaptığı kazada şehit olan sivil personel İsmail Çetin Bandırma´da toprağa verildi.

Erdek Mayın Filo Komutanlığı´nda işçi olarak çalışan ve Çanakkale´ye göreve gittiği esnada içinde bulundukları aracın kaza yapması neticesinde şehit olan İşçi İsmail Çetin (46) için askeri cenaze töreni düzenlendi.
Çetin´in cenazesi, Bandırma´da ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından askeri törenle toprağa verildi. Cenazeye Bandırma Kaymakamı Ali Mantı, Erdek Mayın Filo Komutanı Tuğamiral Mustafa Zeki Uğurlu, Bandırma 6. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Murat Suat Semiz, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, askeri erkan, vatandaşlar, ailesi ve vatandaşlar katıldı. Şehit işçi, kılınan cenaze namazının ardından Bandırma Şehitliği´nde dualarla toprağa verildi.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 13.2 ° / 0.5 ° Güneşli
1

İL BİRİNCİLİĞİ GURURU: OCAKLAR ORTAOKULU’NDAN TÜRKİYE YOLCULUĞU

2

Ömer Metin zorlandı ama kazandı

3

Japon Heyet, Erdek’te Su Ürünleri Üretim Alanlarını İnceledi

4

Can Dost Şubat-Mart programı belli oldu

5

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

6

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

7

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı