Kenan Doğulu, Altınoluk ve Ayvalık´ta Konser Verdi
Yeni albümü Vay Be ile yaza iddialı bir giriş yapan ve sımsıcak dans şarkılarıyla kısa sürede müzik listelerini alt üst eden Kenan Doğulu, Altınoluk ve Ayvalık Amfitiyatro´da peş peşe 2 akşam konser verdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 31 Temmuz 2018 - Salı 00:33
Güncelleme: 31 Temmuz 2018 00:33
Kenan Doğulu, Altınoluk ve Ayvalık´ta Konser Verdi

Müzikseverlerin büyük ilgi gösterdiği konserde, Kenan Doğulu efsaneleşmiş şarkılarının yanı sıra, yeni albümündeki parçaları da canlı olarak seslendirdi. Kenan Doğulu, eşsiz yorumu ve unutulmaz performansıyla sevenlerinden tam not alırken konser alanını hınca hınç dolduran hayranları gece boyu dans etti, bir an olsun yerine oturmadı. Doğulu, Altınoluk konseri sırasında gerçekleşen kanlı ay tutulmasına atıfta bulundu, üzerine şakalar yaptı. Kenan Doğulu Ayvalık konserinde de minik hayranlarıyla sahneyi paylaştı, eğlenceli anlar yaşandı.
Konserde Doğulu´ya; piyanoda Mustafa Nuri Haybat, gitarda Gökay Semercioğlu, bas gitarda Orhan Deniz, davulda Nedim Ruacan, perküsyonda Abbas Karacan, saksafonda Toygun Sözen, vokallerde Sinem Akkaya ve Berfu Sarıbaz eşlik etti.
Konser Kenan Doğulu hayranlarının coşkulu tezahüratlarının ardından yapılan bis ile son buldu.
Haber Merkezi

  • Cuma 11.2 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 12.5 ° / 5.9 ° false
  • Pazar 11.7 ° / 4.2 ° Güneşli
1

Başkan Akın, medya temsilcileriyle bir araya geldi

2

Bandırma’da 3 bin kazılı yer var

3

Büyükşehirden susam üreticilerine destek

4

Engelleri Dayanışmayla Aşıyorlar: ENDE Atölyesi Açıldı

5

Marmara OSB’de basın toplantısı

6

Balıkesir’den Türkiye’ye örnek proje

7

Erdek’te Akaryakıt İstasyonu Yıkıldı