Kenan Doğulu, Altınoluk ve Ayvalık´ta Konser Verdi
Yeni albümü Vay Be ile yaza iddialı bir giriş yapan ve sımsıcak dans şarkılarıyla kısa sürede müzik listelerini alt üst eden Kenan Doğulu, Altınoluk ve Ayvalık Amfitiyatro´da peş peşe 2 akşam konser verdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 31 Temmuz 2018 - Salı 00:33
Güncelleme: 31 Temmuz 2018 00:33
Kenan Doğulu, Altınoluk ve Ayvalık´ta Konser Verdi

Müzikseverlerin büyük ilgi gösterdiği konserde, Kenan Doğulu efsaneleşmiş şarkılarının yanı sıra, yeni albümündeki parçaları da canlı olarak seslendirdi. Kenan Doğulu, eşsiz yorumu ve unutulmaz performansıyla sevenlerinden tam not alırken konser alanını hınca hınç dolduran hayranları gece boyu dans etti, bir an olsun yerine oturmadı. Doğulu, Altınoluk konseri sırasında gerçekleşen kanlı ay tutulmasına atıfta bulundu, üzerine şakalar yaptı. Kenan Doğulu Ayvalık konserinde de minik hayranlarıyla sahneyi paylaştı, eğlenceli anlar yaşandı.
Konserde Doğulu´ya; piyanoda Mustafa Nuri Haybat, gitarda Gökay Semercioğlu, bas gitarda Orhan Deniz, davulda Nedim Ruacan, perküsyonda Abbas Karacan, saksafonda Toygun Sözen, vokallerde Sinem Akkaya ve Berfu Sarıbaz eşlik etti.
Konser Kenan Doğulu hayranlarının coşkulu tezahüratlarının ardından yapılan bis ile son buldu.
Haber Merkezi

  • Pazartesi 14.1 ° / 3.1 ° false
  • Salı 12.7 ° / 1.2 ° false
  • Çarşamba 13.8 ° / 3.6 ° false
1

VEFA SOFRASI: ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

2

BANDIRMA’DA DUYGU DOLU GECE:

3

Dr. Selim Panç: “Kalbiniz tektir, onu iyi koruyun”

4

ERDEKSPOR EVİNDE KAYIP

5

Balıkesir’de Narkotik Operasyonu: 2 Tutuklama

6

Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı gerçekleştirildi

7

ERDEK’TE 2905 ÖĞRENCİ ARA TATİLE GİRDİ