Kendi gibi düşüncesi de devrim
Hijyene dikkat çekti
Erdek Haber
Yayın: 28 Mart 2020 - Cumartesi 23:43
Güncelleme: 28 Mart 2020 23:43
Kendi gibi düşüncesi de devrim
Erdek´in Ocaklar mahallesinde faaliyet gösteren Devrim Market ve Zeytincilik sahibi Devrim Korkmaz kendi ürettiği zeytinyağı sabununu korona virüsü salgını nedeniyle, vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtacak. 
Vatandaşların evlerinden çıkmamalarını ve temizlik konusunda hassas olmalarını isteyen Korkmaz 2500 aileye kendi üretimi olan doğal zeytinyağı sabununu dağıtacağını söyledi.
CHP Erdek İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olan Korkmaz yaptığı açıklamada
"Devrim Zeytincilik olarak korona virüs hastalığına salgınına dikkat çekmek, duyarlılık göstermek için alana çıktık. Bizlerde bu hastalığı yenebilmek adına en önemli etkenin temizlik olduğunu biliyoruz. Bu konuda bizlerde duyarlı davranıyoruz. 
Hijyene en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde 65 yaş üstü ve ihtiyacı olan her aileye ücretsiz doğal zeytinyağ sabunlarımızı Korona Virüsü karşı mücadele amacı ile Ocaklar ve Erdekte dağıtacağız." ifadelerine yer verdi.
Devrim Korkmaz sabun hediye edilen vatandaşların en az 20 saniye ellerini sabunla ovalanıp bol su ile yıkamaları gerektiğinide hatırlattı.
Haber:Tuncay Ertan
Anahtar Kelimeler: Kendi gibi düşüncesi devrim
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Zorunlu kış lastiği uygulamasında tarih öne çekildi

2

ERDEKLİ ÇİFTÇİLER TARIM FUARINDA

3

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

4

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

5

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

6

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

7

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü